Hlavní obsah

Nová horská dráha sveze zájemce do virtuální reality

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Iluze je všemocná. Přesvědčí se o tom například zájemci o jízdu na nové horské dráze v kalifornském zábavním parku. Ačkoliv to, co uvidí, nebude skutečné, nikdo nejspíš nebude pochybovat o tom, že sedí ve vozíku a řítí se hrozivou rychlostí světem jako vystřiženým ze sci-fi komiksů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Virtuální horská dráha nabídne unikátní zážitekVideo: AP

 
Článek

Známý zábavní park Six Flags Magic Mountain se chlubí další novinkou. Tentokrát jde podle jeho webových stránek o unikátní atrakci v Severní Americe. Virtuální horská dráha nazvaná Nová revoluce je moderní generací horských drah. Už tak adrenalinovou jízdu obohatí o virtuální dobrodružství.

Letošní jarní novinka zábavního parku vznikla pomocí nejmodernějších technologií. Speciální brýle budou lidem přímo během jízdy promítat realistické obrazy, díky nimž poletí vzduchem mezi mrakodrapy, budou střílet na protivníky...

Rychlost této horské dráhy bude dosahovat 88,5 kilometru za hodinu. Zájemci se mohou těšit na nové elegantní vozíky i obří smyčku s výškou 27,5 metru. Veřejnosti by se dráha měla otevřít koncem března.

Reklama

Výběr článků

Načítám