Hlavní obsah

Cestujícího na letišti odměnili bizarním překvapením

Novinky, fis

Překvapení, které nedávno čekalo na půlmilióntého pasažéra Boeingu 787 Dreamliner na varšavském letišti, není třeba závidět. Muž byl několik minut středem bizarního vystoupení za zvuku melodií z muzikálu Mamma Mia.

Půlmilióntý pasažér zažil na polském letišti překvapeníVideo: lot.com

 
Článek

Když si Maciej Kolodziej přišel na mezinárodním letišti Frédérica Chopina ve Varšavě pro palubní vstupenku, během několika sekund ustrnul. Dívka, kterou považoval za členku letištního personálu, k němu vzhlédla a v tu ránu se po celé hale rozezněl hlasitý playback.

Jestliže se Kolodziej, mířící z Varšavy do New Yorku, v první chvíli cítil trapně, to, co následovalo, tento pocit příliš nezlepšilo. Desítky párů očí upínaly pozornost právě na něj. Do zpěvu a tance se navíc přidávali další a další lidé, kteří původně nenápadně postávali kolem jako cestující.

Z bizarní scény u výdeje palubních vstupenek se stala zdánlivě nekonečná show, na jejímž závěru musel šokovaný pasažér se zamrzlým úsměvem na tváři vystoupit na odkryté pódium a převzít odměny.

Kromě jiného byl přeřazen do business třídy, aby si užil pohodlnější let, a dostal také pozvánku na polskou premiéru muzikálu Mamma Mia, který je sestaven z hitů skupiny ABBA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám