Hlavní obsah

Z luxusního bytu s nástěnnými malbami a spoustou skla až přecházejí oči

Novinky, nes

Pro milovníky skutečného luxusu a okázalosti nabízí Londýn momentálně jeden z nejúžasnějších bytů k pronájmu. Nalézt jej lze v honosném cihlovém bloku North gate a svým nájemníkům nabízí hezký výhled na Regent’s Park. Měsíční nájemné v něm činí v přepočtu tři čtvrtě miliónu korun.

Foto: Profimedia.cz

Při rekonstrukci bytu majitelé na ničem nešetřili.

Článek

Byt s celkovou plochou podlah 241 čtverečních metrů prošel čerstvě rekonstrukcí, která zabrala celých pět let. Na výdajích se rozhodně nijak nešetřilo. Každá vynaložená penny je v něm také dobře vidět.

Foto: Profimedia.cz

V bytě jsou podlahy z leštěného mramoru.

Výjimečný domov zaujme hned na první pohled nejen nádhernými podlahami z leštěného, zlatě žilkovaného mramoru, ale především rozsáhlými - na někoho možná až trochu příliš - barevnými nástěnnými malbami zachycujícími snové výjevy.

Foto: Profimedia.cz

Stěny bytu oživují fantaskní nástěnné malby.

Foto: Profimedia.cz

V luxusním bytě samozřejmě nesmí chybět nábytek s potahy v bílé kůži.

V interiéru je hojně využito především sklo a zrcadla. Od stropu visí skleněné lustry, ze skla jsou příčky a dveře, díky čemuž je byt hezky prosvětlený, skleněný je nábytek anebo jsou jeho strany pokryty zrcadly opticky zvětšujícími prostor a reflektujícími výjevy protilehlých stěn v podobě nápadité repetice.

Foto: Profimedia.cz

Není-li nábytek ze skla, jsou jeho strany pokryty zrcadly.

Stylový čtyřpokojový byt podle střízlivých odhadů realitních makléřů stál okolo 172 miliónů korun. Není ovšem na prodej.

Foto: Profimedia.cz

Byt je v tomto luxusním bloku stojícím přímo naproti známému londýnskému parku.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Perfektní domov k prožití Vánoc

Jednou z pěkných vlastností starých domů je fakt, že prakticky každý z nich má nějaký zajímavý příběh, který pak jeho majitelé mohou znovu a znovu vyprávět...

Výběr článků

Načítám