Hlavní obsah

Hotel v betonových rourách nabízí levné a komfortní ubytování

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hotelů je po světě jako much a stále rostou další. Monstrózní komplexy, které by lákaly nejednoho cestovatele, bohužel mají často nedosažitelnou cenovku za nocleh či stravu. A ty, které jsou naopak dostupné, mnohdy nenabízejí kdovíjaký luxus. Při troše hledání se ale dá najít určitý kompromis. Jeden z takových hotelů najdete v Mexiku.

Foto: Profimedia.cz

V hotelovém areálu je k dispozici 20 pokojů.

Článek

Ubytovací komplex s názvem Tubo Hotel dává svým názvem už zpočátku jasně najevo, co můžete očekávat. Najdete tu totiž betonové válce, které ve většině případů slouží jako součást odvodňovacího či kanalizačního potrubí. V Mexiku ale vnesli do jejich využití zcela nový styl.

Foto: Profimedia.cz

Betonové díly prošly před použitím důkladnou kontrolou a úpravou.

Foto: Profimedia.cz

Základním vybavením každého pokoje je pohodlná manželská postel.

Každý jeden díl potrubí slouží jako samostatný pokoj. Uvnitř najdete pohodlnou manželskou postel, skříňku na oblečení a noční osvětlení. Luxusem navíc je krásný výhled na okolní hory Tepozitan.

"Betonové válce tu jen tak ležely a nic se s nimi nedělo. Tak jsme se jednoduše zeptali, zda bychom je mohli využít my ke stavbě hotelu," vysvětluje majitel Robb Anderson pro Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

A o netradiční ubytování je zájem, a to nejen díky ceně. Za jednu noc zaplatíte kolem 30 dolarů (cca 570 korun), víkend vás vyjde na 55 dolarů (1040 korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám