Hlavní obsah

Zpěvačka Pink pronajímá dům v Malibu za 40 tisíc dolarů měsíčně

Plánujete dovolenou v Malibu a nevíte, který hotel si vybrat? Co se takhle rovnou ubytovat v prázdninovém domě? Jeden takový pronajímá zpěvačka Pink. Za výjimečný zážitek si ovšem hudební hvězda účtuje i exkluzivní cenu - rovných 40 tisíc dolarů za měsíc, tj. 760 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Dům v Malibu, který pronajímá zpěvačka Pink

Článek

Kdyby Pink nebyla jednou z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti, mohla by se úspěšně živit jako rentiérka. Pronájem jediného domu jí vynese za léto v přepočtu více než dva milióny korun.

Foto: Profimedia.cz

Pink s manželem Carey Hartem

Foto: Profimedia.cz

Vlevo dvoupatrový domek pro hosty

Novostavbu z roku 2005 v oblasti Point Dume v Malibu si Pink spolu s manželem Carey Hartem pořídila za bezmála 12 miliónů dolarů. A ten, kdo si jej pronajme, si na nedostatek luxusu nejspíš stěžovat nebude.

Foto: Profimedia.cz

Interiér je v tropickém stylu, ale moderní vychytávky nechybí.

Foto: Profimedia.cz

Interiér je v tropickém stylu, ale moderní vychytávky nechybí.

Celková rozloha domu činí 632 metrů čtverečných, nájemník má k dispozici celkem šest ložnic a sedm koupelen. Interiér i okolí jsou zařízeny v tropickém stylu. V pokojích jsou parketové podlahy a vysoké stropy obložené dřevěným trámovím. Dům lemují vkusná jezírka s vodními rostlinami.

Samozřejmostí je bazén, který má na délku něco přes 22 metrů. U domu nechybí garáž pro pět vozidel, která se hodí zvlášť, když přijede návštěva. Ta může bydlet buď v jedné z ložnic v domě, nebo spíše ve dvoupatrovém domku pro hosty, který je hned vedle. Zvláštní soukromí pak skýtá chatka u bazénu s oddělenou ložnicí a koupelnou.

Foto: Profimedia.cz

Terasa s výhledem

Foto: Profimedia.cz

Kuchyně, kde je radost vařit

Reklama

Související témata:

Související články

Lady Gaga koupila nejdražší dům ve Skotsku

Provokatérka a popová ikona současnosti Lady Gaga na sebe opět upozornila. Tentokrát však ne žádným výstředním oblečkem či šokujícím prohlášením, ale tím, že...

Petr Janda rád staví a přestavuje

„Kdyby to šlo, stavěl bych pořád, jak mě to baví,“ konstatoval muzikant Petr Janda, když nás provázel domem a ze zimní zahrady ukazoval novostavbu na druhé...

Výběr článků

Načítám