Hlavní obsah

Škoda ukázala sportovní paket pro citigo

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavská automobilka se na sociálních sítích pochlubila s novým paketem pro svůj nejmenší model. Paket slibně nazvaný "Sport" však přináší pouze barevné odlišení, sportovnost v něm nehledejte ani omylem.

Foto: Škoda Auto

Škoda Citigo Sport

Článek

Nový paket „Sport“ zatím nenajdete ani v oficiálním konfigurátoru, ceny tak ještě nejsou k dispozici. Oproti běžným verzím citiga se tato verze odlišuje kontrastním barevným provedením, buď v kombinaci černá s červenými pruhy na karoserii, nebo bílá karoserie s červenými pruhy.

Standardem jsou patnáctipalcová kola z lehké slitiny, buď v černém, nebo černo-stříbrném provedení. Interiér je díky použití červené veselejší, najdete ji například na předních i zadních sedačkách.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Škoda Citigo (5D verze, 2012)

Foto: Škoda Auto

Paket pro Škodu Citigo

Na motorech se podle dostupných informací nic neměnilo, k dispozici jsou tak dva litrové tříválcové motory s výkonem 60 nebo 75 koní. Vzadu si lze všimnout malého spoileru a dole difuzoru. Na přední masce je zase v dolní části malé „lízátko“.

Foto: Škoda Auto

Paket pro Škodu Citigo - jiné jsou i klíče k vozidlu.

Celkově nelze od této verze v žádném případě čekat sportovnost, ovšem stylu, jenž citigo odliší v záplavě běžných verzí (jakkoliv jich na silnicích zase tolik nejezdí), se ale budoucí majitelé dočkají. Otázkou je, jak velký příplatek za to mladoboleslavská automobilka bude chtít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám