Hlavní obsah

Dynamický paket z BMW X3 sportovní auto neudělal

Novinky, maž

Nová sportovní verze BMW je sice z hlediska technických a užitkových doplňků povedená, sportovní auto to z něj ale neudělalo. BMW přidalo extra výbavu, jiná kola, nárazník a vylepšilo interiér.

Článek

BMW X3 Limited Sport samozřejmě není a nikdy nebude sportovním autem, má pouze některé designové doplňky, které by tento dojem mohly vyvolat. Limitovaná edice zahrnuje sportovní M paket s 19palcovými koly, jiným volantem, sedadly čalouněnými kombinací alcantary a kůže či adaptivními xenonovými světlomety.

Jiné jsou i koncovky výfuku v matné hliníkové úpravě. Tato edice obsahuje i další výbavu, která je při samostatném objednání dražší.

:. V interiéru je nový tříramenný volant.

Na německém trhu se edice BMW X3 Limited Sport začne prodávat v březnu 2009 a v prodeji bude jeden rok. Kromě částky za BMW X3 zaplatíte za sportovní paket (dle typu motoru) 7250 až 7900 eur (tedy zhruba 200 tisíc korun).

V modelovém roce 2009 se BMW X3 dodává s jedním ze šesti motorů. Rozpětí výkonů sahá od 110 kW/150 k u verze BMW X3 xDrive20i až po 210 kW/286 k provedení BMW X3 xDrive35d.

:. BMW X3 Limited Sport Edition má jiný nárazník, jiná kola a další výbavu.

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Test BMW 750i: komfort, sport a luxus

Vrcholný model bavorské automobilky přichází s novou generací "sedmičkové" řady. Na zasněžených dálnicích, okresních silničkách i prázdném letišti jsme...

Výběr článků

Načítám