Hlavní obsah

Zloděj několikrát ukradl auto, ale do rána ho vždy vrátil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Houston, Texas, USA

Texaský desperát si v noci několikrát „vypůjčil” auto, upravené pro transport invalidy, ale do rána ho pokaždé vrátil. Měl s ním provádět jiné zločiny. Majitelka na to přišla díky drobným změnám ve voze.

Foto: Profimedia.cz

Texaský zloděj si v noci několikrát „vypůjčil” auto. (Ilustrační foto)

Článek

Beverly Havardová si začala všímat změn na svém autě, když do něj ráno nastupovala. „Sedadlo bylo posunuté dozadu a zrcátka byla seřízena jinak. Někdo s mým autem jezdil a pak ho vrátil. Vím, že jsem se nezbláznila,” uvádí. Dle webu americké stanice ABC13 také pozorovala změny na kilometrovém proběhu.

Ukázalo se, že má pravdu - že si ho někdo v noci „půjčuje”. Podle záznamů z bezpečnostních kamer byl vůz několikrát ukraden, ale ještě před rozedněním vracen. Policie z těchto činů podezřívá Michaela Armanda Lopeze.

Policie si na lupiče v noci na sobotu 2. února počkala, a když se ve voze Beverly Havardové vracel, chtěla ho zastavit. Dal se na úprk, ale havaroval a byl zatčen a identifikován. Nyní je podezřelý z řady dalších vloupání do aut v této oblasti.

Poškození vozu, který si zločinec „půjčoval”, však je problém - vůz byl speciálně upraven pro transport Ricka Beverlyho, invalidního manžela Beverly, takže ten nemůže nikam cestovat. „Musela jsem zrušit termín u doktora,” říká Havardová.

Reklama

Výběr článků

Načítám