Hlavní obsah

Rapid Spaceback ze všech úhlů na novém špionážním videu

Novinky, maž

Škoda před nedávnem ukázala oficiální fotografie Rapidu Spaceback, ty však nový model nepředstavují ze všech úhlů. Novinkám se nedaleko rychlostní komunikace R10 podařilo natočit dva nekamuflované prototypy.

BEZ KOMENTÁŘE: Škoda Rapid Spaceback - neoficiální videoVideo: Novinky

 
Článek

Druhá karosářská verze rapidu má stejnou techniku i motory jako Rapid Liftback, liší se ale v zadních partiích a je překvapivě o zhruba 18 centimetrů kratší. Premiéru bude mít Rapid Spaceback v září na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem, na evropských trzích se novinka začne prodávat od října.

Rapid Spaceback se bude v Evropě nabízet se čtyřmi benzinovými a dvěma naftovými motory. Jejich výkonové spektrum sahá od 55 do 90 kW, nabízené motorizace jsou tedy zcela stejné jako u dříve představeného karosářského provedení. Stejný je také interiér. Rapid Spaceback má velikost zavazadlového prostoru 415, respektive 1380 l při sklopených zadních sedadlech.

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid Spaceback (2013)

Foto: Novinky

Zahlédli jsme i faceliftovanou Škodu Yeti. Řidič vozidla se však v momentě, kdy uviděl kameru, dal na ústup. První fotografie omlazené verze Škoda zveřejní ještě tento týden.

Z nabídky příplatkové výbavy stojí za zmínku panoramatická střecha. Její tónované sklo pokrývá celou střechu a plynule přechází v prodloužené okno zadních dveří, kde tónované sklo končí asi o deset centimetrů níže než u běžného provedení (tento prvek má modré auto na našem videu).

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid Spaceback (2013)

Foto: Škoda Auto

Škoda Rapid Spaceback: interiér je stejný jako u verze liftback

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám