Hlavní obsah

Honda v Ženevě ukáže civic ve verzi kombi

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Honda potvrdila své plány na nadcházející mezinárodní autosalon ve Švýcarsku. Kromě konceptu NSX, který byl už v Detroitu, bude na stánku Hondy k vidění koncept civicu v karosářské verzi kombi.

Foto: Honda

Koncept kombi verze modelu Civic (skica, 2013)

Článek

Honda ke konceptu civicu řekla jedinou smysluplnou větu, z ní je však patrné, že sériová verze je už schválena k výrobě. V Ženevě se ukáže koncept, na fotografii u článku vidíte skicu. Víc zatím japonská automobilka nezveřejnila.

V Ženevě se dále ukáže koncept supersportovního modelu NSX, který se už letos předvedl na autosalonu v Detroitu. [celá zpráva]

Foto: Honda

Honda NSX (koncept, 2013)

Na stánku Hondy bude k vidění ještě nový naftový motor, který tentokrát zamířil pod kapotu modelu CR-V. Tento motor bude k dispozici pouze pro méně praktickou verzi s pohonem předních kol (a výhradně s manuální převodovkou).

Parametry motoru ve specifikaci pro CR-V Honda neoznámila, v případě civicu jsou parametry následující: největší výkon činí 120 koní při 4000 otáčkách, točivý moment má hodnotu 300 Nm při 2000 otáčkách. V modelu Civic činí normovaná spotřeba paliva v kombinovaném režimu 3,6 l / 100 km.

Nový naftový motor, určený výhradně pro evropský trh a vyráběný v Británii, se začne prodávat v průběhu podzimu 2013.

Foto: Honda

Honda CR-V (2012, evropská verze)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám