Hlavní obsah

Škoda v Brně poprvé ukáže faceliftovanou Octavii RS a Scout

Novinky, Martin Žemlička

Škoda Auto představí na autosalonu v Brně ve světové výstavní premiéře modely Octavia RS, Octavia RS Combi a Octavia Scout. Pro všechny majitele vozů Škoda je připraven zvláštní bonus – volný vstup na výstaviště, ovšem pouze v neděli 7. června.

Článek

Škoda pro letošek „okupuje“ na brněnském výstavišti prostor 1100 metrů čtverečních. Vůbec poprvé se veřejnosti v České republice představí nejnovější model Škoda Yeti, kompaktní zástupce kategorie SUV. Vystavený vůz disponuje benzinovým motorem 1,8 TSI/118 kW 4x4 v barevném provedení modrá Aqua.

Ve světové výstavní premiéře se ukáže Octavia Scout a RS po faceliftu. Jak se mladoboleslavské novinky chovají na silnici jsme vás jako první médium v Česku informovali již v pondělí. Stručný přehled novinek faceliftované verze najdete zde, podrobné jízdní dojmy si můžete přečíst zde.

Součástí expozice je i dvoumístný soutěžní speciál Fabia Super 2000, s nímž piloti Jan Kopecký a Fin Juho Hänninen reprezentují v seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC). V neděli 7. června od 11:00 do 13:00 hodin proběhne na stánku Škoda Auto autogramiáda jezdce Jana Kopeckého a navigátora Petra Starého, kteří v nedávné rallye na Azorských ostrovech obsadili druhé místo.

V rámci doprovodného programu letošního autosalonu budou mít návštěvníci příležitost vyzkoušet si vybrané modely Škoda v praxi, přímo v areálu brněnského výstaviště, v blízkosti haly G1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám