Hlavní obsah

Velká rokenrolová show v podání švédských The Hives

Novinky, olk

Po necelém roce k nám zavítala švédská rocková pětice The Hives a představila tentokrát v klubovém prostředí svou poslední desku The Black and White Album i osvědčené hity prostřednictvím velké vysilující monstrózní černobílé show.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Švédští The Hives na svém vystoupení v Praze

Článek

Teprve podruhé od svého vzniku v roce 1993 k nám zavítala švédská garážově rockpoppunková kapela The Hives, která se u nás s velkou slávou poprvé představila v červenci minulého roku na festivalu Rock for People. Už na něm uvedla pětice mládenců ukázku z připravované desky The Black and White Album, které oficiálně vyšlo o měsíc později.

Švédští The Hives na svém vystoupení v Prazefoto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

Především s novým albem přijeli do pražského klubu Roxy, kde odehráli přes hodinu trvající maximálně vysilující klubový koncert, který jim sedl daleko lépe než předešlý open air festival.

Červený neonový nápis kapely na pozadí pódia, jednotné černé oblečení s bílými boty, stylová černobílá aparatura a pouze hra světel dokázala ve spojení s hity z předchozích tří alb a několika nových skladeb vytvořit za pomocí nadšených diváků famózní rokenrolovou show.

Švédští The Hives na svém vystoupení v Prazefoto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

Slyšet jste mohli skladby jako Tick Tick Boom, Walk Idiot Walk, Well All Right, Hate to Say I Told You So, Try it Again a další. Především zpěvák Howlin' Pelle Almqvis se postaral o show nejen vysokými výskoky ale i skvělou komunikací s publikem, o moc pozadu nezůstal ani hlavní kytarista Nicholaus Arson, druhý kytarista Vigilante Carlstroem, basák Dr. Matt Destruction a bubeník Chris Dangerous.

Dobře ozvučený klubový koncert The Hives byl velký zážitek postavený na velkolepé černobílé show spojené rockovými hity.

Hodnocení: 95 % ( - 5% délka vystoupení)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám