Hlavní obsah

Róisín Murphy vystoupí v Praze kvůli zranění až v lednu

Novinky, olk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Róisín Murphy, která měla v pátek 2. listopadu vystoupit v pražském klubu Roxy, definitivně neuskuteční svůj plánovaný koncert kvůli poranění oka. Během svého vystoupení v moskevském klubu Ikra se totiž uhodila při zpěvu písně Primitive do hlavy a poranila si očnici. Koncert se přesouvá na druhou polovinu ledna 2008.

Článek

Podle oficiálních informací managementu kapely, byla ihned po incidentu zpěvačka převezena do moskevské nemocnice a v neděli brzy ráno odletěla zpět do Velké Británie. V noci z neděle na pondělí pak podstoupila operaci. I přes velký náraz a ztrátu krve zůstal její zrak nepoškozen.

Zpěvačka Róisín Murphy, která je českému publiku známá spíše jako vokalistka skupiny Moloko, měla přijet 2. listopadu v rámci svého turné k aktuální desce Overpowered do pražského klubu Roxy.

Amatérské záběry celého incidentu se na několik hodin objevily na serveru YouTube, ale vzhledem k ochraně autorských práv nahrávací společnosti EMI ho videoserver nechal smazat.

Podobně jako pražský koncert byla nucena zpěvačka přesunout vystoupení v Berlíně a Polsku.

Přesné náhradní datum vystoupení oznámí pořadatel v nejbližších dnech. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti nebo je možné ji vrátit v místě zakoupení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám