Hlavní obsah

Jak Češi formují tělo do plavek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste začali své tělo připravovat na plážovou sezónu? Pokud ještě ne, tak si pospěšte, ať nemáte ztrátu. Podle vyhledávače Seznam.cz začali Češi formovat tělo pomocí vibračních plošin. Právě výraz „Vibrační plošina“ se stal v měsíci březnu skokanem mezi komerčními produkty.

Foto: Profimedia.cz

Pokud se zpevní svaly, tak tělo vypadá lépe, ale hmotnost dolů nepůjde.

Článek

Věří snad potencionální zákazníci reklamním heslům, které vibrační plošiny splňují? Hledali jsme v diskuzích uživatelek, které mají s vibračními plošinami zkušenosti. A výsledek? Na nových vibračních plošinách už není třeba cvičit, tak jako tomu bylo dříve.

Teď už stačí, pokud na plošině budete stát a vibrace udělají „vše za vás“. V čem se uživatelky shodují, to je potřeba cvičit minimálně 30 minut. Pokud reklamní slogany slibují 10 minut, tak jim nevěřte – taková doba nestačí. V čem se rovněž diskutující na internetu shodují je skutečnost, že se jim zpevnilo tělo. Vibrace zapojí svaly, které pak zpevňují problémové partie. Ale nepočítejte s tím, že kila půjdou dolů – to vibrační plošiny neumí.

Pokud se zpevní svaly, tak tělo vypadá lépe, ale hmotnost dolů nepůjde. Vibrační plošina je tak ideálním doplňkem pro přípravu na pláž. Ale nezapomeňte, že bez správného jídelníčku a kardio cvičení to nepůjde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám