Hlavní obsah

Cviky na nohy, které pomohou na cestě za vysněnou postavou

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stehna a zadek patří u žen k nejproblémovějším partiím, na kterých se jim velice rychle ukládá tuk, čímž pomalu ztrácejí své přívětivé křivky. Fitness trenérka Nikola Bartáková proto připravila efektivní cviky, díky kterým se ženy nejen zbaví tuku, ale také vytvarují stehna do sexy křivek.

Cviky na nohy, které vám pomohou v boji za vysněnou postavouVideo: Novinky

 
Článek

Samotnému cvičení by mělo vždy předcházet zahřátí, aby se svaly a klouby připravily na následnou zátěž. Vyzkoušet můžete speciální cviky na zahřátí, anebo zkuste alespoň 10minutový běh, stačí i na místě. [celá zpráva]

Poté už se můžete vrhnout přímo na čtyři cviky z přiloženého videa, během nichž posílíte všechny svaly na nohou, včetně hýžďových.

Aby cvičení bylo skutečně efektivní, je zapotřebí nohy posilovat minimálně dvakrát týdně, každý cvik pak provádět 12krát ve třech sériích.

Reklama

Související články

Vysoce efektivní cviky pro sexy ploché břicho

K dokonalé postavě patří nejen pevná ňadra a zadek, ale i ploché bříško. Zhubnout v pase však není totéž, co zpevnění a vyrýsování břišních svalů. To vyžaduje...

Výběr článků

Načítám