Hlavní obsah

Anketu o nejdokonalejší tělo v bikinách ovládly plné křivky

Novinky, ema

Michelle Keeganová. Tak zní jméno nositelky nejdokonalejšího „bikiny body”, tedy postavy v plavkách pro letošní rok. Shodlo se na tom dvaadvacet procent hlasujících a o pouhá čtyři procenta uniklo prvenství o něco kypřejší krásce Kim Kardashianové, která se svými kily úspěšně zabodovala hned po porodu dcery North West. Ale je to doopravdy ideálem všech žen? Nebo se na hlasování podíleli spíše muži?

Foto: Profimedia.cz

Michelle Keeganová je štíhlá a vypracovaná. Co se ale týče hrudníku, byla k ní příroda štědrá.

Článek

Šílenství začalo ve chvíli, kdy seriálová herečka Michelle Keeganová vyvěsila na sociální síť svou fotku v bikinách, která okamžitě začala kolovat křížem krážem celým internetem. Výsledek? Obyčejná fotka měla zřejmě velký podíl i na tom, že se sedmadvacetiletá hvězda seriálu Coronation Street, u nás nepříliš známá, stala nositelkou ceny nejhezčího „bikiny body”.

V pomyslném ringu se ovšem utkala s hvězdami vysokého kalibru, jako jsou zpěvačky Beyoncé, Rihanna či Cheryl Cole. Přesto je ale dokázala porazit.

Postavu nemám zadarmo

Jenomže sama herečka přiznává, že svou postavu rozhodně nemá zadarmo a „vděčí” za ni vyčerpávajícímu cvičení a tvrdým dietám. „Jsou některé části těla, které na sobě doopravdy nemám ráda. A pak jsou jiné, na kterých mi tolik nezáleží. Strašně moc bych chtěla být jednou z těch dívek, které jsou sebevědomé i díky své postavě, ale bohužel nejsem,” řekla Keeganová webu Independent.ie.

Foto: Profimedia.cz

Michelle Keeganová se snoubencem Markem Wrightem

„Myslím si, že všechny dívky se cítí nejisté, když na sobě mají bikiny. A možná si někteří lidé myslí, že přímo hýřím sebevědomím jen proto, že jsem TV hvězda, ale není to tak. Jsem obyčejná holka a mám své špatné i dobré dny,” vyjadřuje se ke svému vítězství.

Na druhém místě, hned po Keeganové, se umístila již zmíněná Kim Kardashianová. I třetí místo obsadila TV hvězda, a to u nás opět neznámá Chloe Simsová s patnácti procenty. Překvapivých dvanáct procent dostala Rihanna a  deset obdržela zpěvačka Beyoncé. Čtenáři hlasovali na lifestylovém serveru Wrappler.com.

Odzvonilo už anorexii?

Závěrem snad jen lze říci, že co se průzkumu týče, alespoň jediné ukázal. Nedokážeme říci, zda v anketě hlasovali více muži, či ženy (ovšem převaha mužů bude pravděpodobnější), ovšem jedno je patrné. Sexy těla v této anketě nepostrádají křivky a ženské tvary. Všechny dotyčné se mohou pyšnit plným dekoltem nebo typicky ženskou postavou, což bylo, hlavně v posledních letech, v podobných anketách spíše ojedinělým úkazem. Zdá se tedy, že vychrtlé ženy sice vydělávají milióny ve světě modelingu, ale obyčejní lidé upřednostňují ženské křivky.

Foto: Profimedia.cz

Kim Kardashianová

Foto: Profimedia.cz

Chloe Simsová

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související články

Jak vybrat plavky na léto

A je to tady. Teplé, kolikrát až horké počasí se dostavilo už i k nám. Pokud se chystáte na dovolenou nebo chcete příjemné horké víkendy strávit v nových...

Výběr článků

Načítám