Hlavní obsah

Mladá maminka schovává ekzém za umělecký make-up

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Porod je zatěžkávací zkouška pro každou ženu. Pro dvacetiletou Bronyu Humphreysovou to platí dvojnásob. Po porodu začala trpět depresemi, k tomu se jí na obličeji začal tvořit výrazný ekzém. V tu chvíli si uvědomila, že musí něco změnit. Počáteční touha po zamaskování ekzému nakonec přerostla v lásku k netradičnímu make-upu a líčení, které nyní hrdě vystavuje na sociálních sítích.

Foto: Profimedia.cz

Bronya Humphreysová

Článek

Bronya Humphreysová začala ekzémem trpět krátce po porodu dcery. Kromě poporodních depresí se tak musela vyrovnávat i se svým novým vzhledem, se kterým se ovšem nehodlala jen tak smířit.

Na pomoc si vzala make-up a různé druhy korektorů, díky kterým umně zamaskovala všechny stopy po svém ekzému, zejména v oblasti očí.

Foto: Profimedia.cz

Bronya Humphreys

Kouzla líčení ji ohromila natolik, že se na své pleti rozhodla vyzkoušet umělecký make-up, který je na rozdíl od toho všedního velmi extravagantní a leckdy připomíná umělecké dílo. Díky své zručnosti a pečlivosti si brzy získala fanoušky nejen v okruhu svých přátel a rodiny, ale i na internetu.

Foto: Profimedia.cz

Detaily jejího líčení jsou opravdu krásné.

Dnes Bronyu sleduje na sociální síti Instagram téměř sto tisíc lidí.

„Začala jsem s make-upem, abych se vyrovnala se svou poporodní depresí, teď se snažím díky této platformě inspirovat a motivovat lidi s obdobnými kožními chorobami. Ačkoliv se to většině lidí líbí, stále se setkávám s komentáři, kde se mi lidé smějí, případně mě urážejí. Nic z toho si ale už nepřipouštím,” řekla pro server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Na sociálních sítích sdílí nové druhy make-upů skoro každý den.

Ekzém patří mezi nejčastější chronická kožní onemocnění. Projevuje se červenými skvrnami a svědivými pupínky na kůži. K nejznámějším druhům patří kontaktní dermatitida a atopický ekzém.

Reklama

Výběr článků

Načítám