Hlavní obsah

Způsob, jak překonat rozvod? Spalte své svatební šaty

Novinky, kčt

Rozvedené ženy řeší svou bolest a smutek z ukončení manželství různými způsoby. Někdo si změní příjmení po svém choti zpět na rodné, nebo se snaží zamilovat do jiného muže. Někdy ale mnohem lépe zafunguje vcelku netradiční očistná metoda – pálení svatebních šatů.

Foto: Profimedia.cz

Mariah Careyová pálí své svatební šaty v hodnotě čtvrt miliónu dolarů.

Článek

Fenomén ničení svatební róby se stává pro některé ženy vrcholem oslavy rozvodu, při kterém se zbavují negativních vzpomínek spojených s nevydařeným manželstvím, uvedl Daily Mail.

Způsobů, jak zničit šaty, je hned několik. Kromě střílení na šaty z pušky či jejich ničení barvami se v poslední době čím dál častěji objevuje také pálení šatů. Některé exmanželky dokonce zacházejí tak daleko, že si nad plameny hořících šatů opékají s kamarádkami marshmallows.

K oblibě symbolického pálení svatebních šatů přispěla i americká zpěvačka a herečka Mariah Careyová, která loni v říjnu zrušila zasnoubení s australským miliardářem Jamesem Packerem.

Dvakrát rozvedená zpěvačka spálila své luxusní svatební šaty italské módní značky Valentino, které stály čtvrt miliónu dolarů (v přepočtu zhruba 6,3 miliónu korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Jak přežít rozvod

Skutečnost, že rozvodem končí každé druhé manželství, jistě neutěší nikoho, kdo tuto trpkou zkušenost právě zažil. Asi těžko budeme hledat páry, které se na...

Výběr článků

Načítám