Hlavní obsah

Zimním hitem japonského výrobce je vyhřívaná podprsenka

TOKIO

Spodní prádlo, které by mohlo mít šanci stát se trhákem uprostřed chladné zimy, ve středu představil japonský výrobce textilu. Jedná se o silnou podprsenku vybavenou gelovými vycpávkami, které je možné ohřát v mikrovlnné troubě nebo horké vodě, aby poskytly majitelce dlouhotrvající výhřevný efekt na choulostivé části těla.

Článek

Společnost Triumph International uvedla, že její nový produkt je součástí japonské oficiální kampaně "Warm Biz", v jejímž rámci jsou zaměstnanci vyzýváni, aby do práce chodili v teplých svetrech, topilo se méně a šetřilo tak jak palivo, tak životní prostředí.

Ovšem pro ty, kdo by v podprsence chtěli vypadat sexy, tenhle kousek prádélka není - doplňují ji dlouhé pruhy, které je možné si omotat jako ledvinový pás, anebo obtočit kolem krku místo šály.

Podprsenka, kterou společnost vyvinula spolu s ladícími kalhotkami, se ale zatím na pultech prodejen neobjeví. Výrobce se chce zatím zaměřit na využití této technologie pro další hřejivé oblečení, a až poté ho případně vrhnout na trh.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám