Hlavní obsah

Ženy jsou po ránu protivnější než muži, především v zaměstnání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud žena vykročí z postele špatnou nohou, pak jí tato špatná nálada vydrží ještě dlouho po odchodu z domova. Děje se tak navíc mnohem častěji, než u opačného pohlaví. Alespoň to tvrdí výsledky britského průzkumu, který byl proveden mezi zaměstnanci, kteří měli hodnotit své kolegy a kolegyně a jejich náladu po příchodu do práce.

Foto: Profimedia.cz

Většinu žen po ránu otráví prostě to, že hned po probuzení na ně čekají povinnosti.

Článek

Ženy jasně vedly v tom, že jsou nerudnější, protivnější, podrážděnější a méně se usmívají. Muži jsou minimálně po odchodu z domova s náladou v lepším stavu.

Z průzkumu také vyplývá, že více než polovina pracujících nedokáže ještě hodinu po probuzení s nikým normálně hovořit, protože je v takovém psychickém rozpoložení, že na to nemá náladu či sílu.

„Třetina žen v práci ignoruje kolegy a kolegyně, kteří se snaží navázat konverzaci. Pětina vůbec nemluví po probuzení na své děti. Většinu žen otráví prostě to, že hned po probuzení na ně čekají povinnosti. Chystají snídani a vypravují děti do školy, pak se musejí náročně chystat do zaměstnání a po práci je doma zase čekají další povinnosti,“ cituje průzkum list Daily Express.

Anketa

Souhlasíte s názorem, že ženy jsou po ránu protivnější?
Ano, mám to vyzkoušené
78,8 %
Ne, u nás je to přesně naopak
10,6 %
Ne, my se doma střídáme
10,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1756 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Vědci vyvrátili mýtus o "mizerném pondělí"

Běžně se říká, že lidé nejvíce nenávidí pondělky. Američtí vědci ale zjistili, že stejně nepříjemné pocity pociťují i v úterky, středy a čtvrtky, napsal...

Výběr článků

Načítám