Hlavní obsah

Ženy jsou nevěrnější než muži, tvrdí nejnovější průzkum

Leeds

Podle nejnovějšího průzkumu již není nevěra pouze doménou mužů. Stále častěji se ukazuje, že i ženám není tak cizí. Podle britské společnosti Opera North, která si nechala průzkum vypracovat, jsou dokonce ženy nevěrnější než muži. Zatímco k nevěře se přiznali tři z deseti mužů, ženy čtyři z deseti. Odborníci to ale spíše přisuzují ženské upřímnosti.

Foto: Profimedia.cz

Každý čtvrtý z nevěrných měl vztah či úlet na pracovišti.

Článek

Věrnost je tak i pro celou řadu žen přežitek. Život je prý podle nich příliš krátký na to, aby ho promarnily s jedním mužem a neužily si dost rozličných sexuálních zážitků.

Každý čtvrtý z nevěrných měl vztah či úlet na pracovišti. Nejčastější formou nevěry je pak líbání v klubu či baru při víkendovém odvazu.

Pozornost od mužů miluje pětapadesát procent žen, ale třetina zároveň dodává, že si většina mužů jejich flirtování vysvětluje špatně. Třetina z nevěrných žen se dopustila podvádění právě proto, že se flirt zvrhl.

Pětina žen také uvedla, že je podvádění partnera vzrušuje a dopouštějí se ho opakovaně, i když vědí, že je to špatné. Největším pokušením pro ženy je pak neznámý cizinec v uniformě.

Reklama

Související témata:

Související články

Když ve vztahu chybí jiskra

Může být dlouhodobě šťastný vztah, kterému chybí vášeň, touha, tedy pomyslná jiskra? Jak dlouho spolu mohou žít spokojeně dva lidé, kteří si sebe navzájem...

Jak snížit riziko nevěry v manželství

Manželství je pro mnohé páry důležitým krokem, kterým stvrzují svou lásku a oddanost jeden druhému. Téměř všichni do něj vstupují s pocitem, že právě to jejich...

Výběr článků

Načítám