Hlavní obsah

Záliba ve vibrátorech zničila manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Manželství Theodora a Marie Popescuových z Rumunska po třech letech zkrachovalo. Ukázalo se totiž, že manželka vesnického učitele vášnivě sbírá vibrátory. Obliba v sexuálních pomůckách se nakonec stala důvodem rozvodu.

Foto: Pavel Štěpán

Ministr Dan Ťok se v Dobrušce setkal s polským protějškem Andrzejem Adamczykem. Vpravo od ministra Ťoka starosta Dobrušky Petr Lžíčař a Petr Sadovský.

Článek

Theodorovi nejprve vůbec nevadilo, že si jeho žena ve vibrátorech libuje. Naopak se mu to líbilo a svou ženu v její vášni podporoval.

Po nějaké době však svůj přístup změnil. Důvodem nebyla samotná zábava, ale spíše vysoká cena, která převyšovala jeho finanční možnosti.

Čtyři nové kousky

"Zjistil jsem, že na to ze svého učitelského platu jednoduše nemám peníze. Manželka mi pak slíbila, že s tím přestane, ale nestalo se. A když jednou přijela z města domů se čtyřmi novými vibrátory, tak jsem už nemohl. Sedl jsem do auta a odjel do města, abych podal žádost o rozvod," popsal svůj osud Popescu.

Župní soud ve Focšani mu začátkem letošního října - po zhruba dvou letech průtahů - konečně dal za pravdu a manželství bylo rozvedeno.

"Doufám, že moje bývalá žena bude nyní žít spokojena se svými pomocníky. Se mnou totiž počítat už v žádném případě nemůže," komentoval rozsudek spokojeně Theodor.

Reklama

Související články

Za nevěru stihl muže krutý trest

Padesátiletý Rumun Aurica Marinescu si za svou nevěru vysloužil velmi krutý trest. Když se o mužových záletech dozvěděla jeho manželka, bez váhání mu uřízla...

Rumunské prostitutky poskytnou zimní slevy

Poté, co některé rumunské prostitutky v létě přijímaly za své služby místo hotovosti potravinové stravenky, nabídnou kněžky lásky další zákaznické výhody....

Nafukovací panna rozbila manželství

Obyvatelka Rumunska se rozhodla požádat o rozvod poté, co odhalila podle svého mínění důkaz o nevěře svého manžela. Přestože jím byla nafukovací panna, kterou...

Výběr článků

Načítám