Hlavní obsah

Z tchajwanského města vykázali na tři dny sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TAIPEI

Obyvatelé ze středotchajwanského města Fengyuan se budou muset na tři dny rozloučit se sexem. Kromě intimností se budou muset zříci také masitých pokrmů a rouhání. V úterý zde totiž začínají taoistické slavnosti, které vyžadují dodržování určitých pravidel.

Foto: Jiří Smutný

Yellow Sisters

Článek

Festival s názvem Chi An Chien Chiao se ve Fengyuanu pořádá již dvě desítky let. Jeden z jeho organizátorů Tzu Chi Gong u příležitosti konání vyzval obyvatele města, aby se stravovali výhradně vegetariánsky, zdrželi se klení a hlavně se vyhýbali pohlavnímu styku v době trvání oslav. Jedině tak prý vzdají úctu místnímu božstvu.

Nevěstince a hotely zavřou

Tzu Chi Gong dokonce vyzval majitele restaurací, hotelů a nevěstinců, aby se připojili a dodržovali stanovená pravidla. V hostincích by se tak měla servírovat jen bezmasá jídla, pokud by se majiteli nápad nelíbil, měl by na tři dny raději podnik zavřít.

Provozovatelé nevěstinců pak byli požádáni, aby dveře svých podniků na tři dny bez výjimky uzamkli úplně. Stejně se musejí zachovat majitelé obyčejných hotelů a motelů, neboť v zemi je zvykem, že i v těch slušnějších jsou běžně prostitutky nabízeny.

Oslavy budou vskutku velkolepé, a tak se zřejmě lidem vyplatí pravidly se řídit. Na programu jsou chvalozpěvy, opery, průvody a oblíbené hody pod širým nebem.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Podřidili byste se třídenní sexuální abstinenci?

Anketa

Podřídili byste se třídenní sexuální abstinenci?
Ano
39,2 %
Ne
55 %
Nevím
5,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 858 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám