Hlavní obsah

Vědec: podle ňader lze poznat charakter ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Tvar ňader prozrazuje, jaký má žena charakter. Je o tom alespoň přesvědčen italský badatel působící v oblasti sexu Piero Lorenzoni. Pojmenoval typické tvary poprsí na základě podobnosti s tvary plodů a ženám s takovýmito ňadry připsal určité vlastnosti.

Foto: Anna Hladká Vašicová

Slavná izraelská dramatička Hadar Galron osobně zinscenovala v Mladé Boleslavi Tajemství, svou typickou hru o ženách nejen pro ženy.

Článek

Jeho tabulka začíná tvarem melounu, tedy velkými kulatými ňadry. Ženy, které patří do této skupiny, působí podle vědce mateřsky. Rády prý jedí, rády jsou rozmazlovány a obdivovány. Sexu věnují jen málo času.

Tvar citrónu mají bujná a směrem vpřed vystupující ňadra. Tyto ženy mají rády život a jsou schopny smát se samy sobě. Vyhledávají uspořádaný život bez překvapení.

Ananasu se podobá bujné a oválné poprsí. Takové mají inteligentní ženy. Často dosáhnou úspěchu v profesi, ale přesto zůstávají romantičkami. Jsou věrné. Kdo získá jejich srdce, jen tak ho neztratí.

Zdání klame

Lorenzoni tvrdí, že bujná a pevná ňadra připomínají grapefruit. Ženy s takovýmito tvary poprsí působí velmi erotickým dojmem, ve skutečnosti jsou však stydlivé a domácké. Své partnery rozmazlují a něžnost je pro ně důležitější než sex.

Ženy s ňadry ve tvaru pomeranče, čili většími, pevnými a kulatými prsy, jsou sebevědomé, cílevědomé, ale nemají příliš velký zájem o sex. Mají rády konverzaci a partnerství.

Tvar třešně mají velmi malé prsy. Takové mají vtipné a vzrušující ženy, které mají rády zábavu. Pro všední den i dovolenou si vybírají spíše větší partnery. Jejich zájem o sex je mírný.

Lásku ve všech jejích variantách milují ženy s ňadry ve tvaru hrušky. Lorenzoni soudí, že bývají nábožensky založené a často jsou umělkyněmi. Nezřídka údajně mají milostné pletky.

Reklama

Související témata:

Související články

S novou podprsenkou roste poprsí

Pokud se prosadí vynález amerického plastického chirurga, s největší pravděpodobností odzvoní silikonovým úpravám poprsí. Doktorova nová podprsenka totiž...

Němky touží po bujnějším poprsí

V Německu začaly ženy šílet po prsních implantátech. Větší poprsí by si rády nadělily pod vánoční stromeček. Kromě toho také touží po liftingu a dalších...

Silikonová prsa vydrží i vášnivé milování

V poslední době se objevily zprávy, že silikonové implantáty, které se používají ke zvětšování prsů, při běžném vyšetření na mamografu explodovaly. Tyto...

Výběr článků

Načítám