Hlavní obsah

V jeden den přišel o manželku i milenku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Petru Cioabu z rumunského města Foscany ve stejný den opustila jak manželka, tak jeho milenka. Prohodil totiž dárky, z nichž každý byl určen opačné partnerce. Informoval o tom místní regionální deník 7 Plus.

Foto: archív autora

Meky Žbirka

Článek

Cioabo udržoval vztah se dvěma ženami již delší dobu. Kromě manželky, s níž byl ženatý dvacet let, se stýkal i s jinou partnerkou. Při výběru dárku si chtěl ušetřit práci, a tak oběma zakoupil totožný náhrdelník.

Aby jej alespoň trochu zosobnil, nechal na každý vyrýt iniciál dané ženy. Jenže při darování šperku manželce si nepamatoval, který je ten správný, a věnoval jí náhrdelník s iniciály jiné dámy.

Dárek, který choti doma ráno před odchodem do práce zanechal, měl pro ni být překvapením. Sám se však nestačil divit, když na něj v kanceláři čekal vzkaz od právníka, že jeho choť podala žádost o rozvod. Petru, od něhož dala ruce pryč i jeho milenka, pevně doufá, že si manželka rozvod nakonec rozmyslí.

Reklama

Související témata:

Související články

Po rozvodu žádá Číňanka práva na psa

Obyvatelka Číny, která se nedávno rozvedla, už sice nechce ani vidět svého exmanžela, zato by se ráda stýkala se svým psem. Obrátila se proto na místní soud.

Íránka chce rozvod, manžel se rok nemyl

Šestatřicetiletá Mina z Íránu podala žádost o rozvod, protože už déle nemůže snášet neobvyklé hygienické návyky svého manžela. Ten se prý asi rok nemyl....

Výběr článků

Načítám