Hlavní obsah

Svatební pozvánku dal do internetové aukce

LONDÝN

Obyvateli Velké Británie se znelíbila pozvánka jeho kamaráda na svatbu. Místo toho, aby ji jednoduše odmítnul, se rozhodl k dalece lukrativnějšímu kroku a nabídnul ji v internetové dražbě eBay.

Foto: archiv autora

Sopranistka Ema Destinnová (1878 - 1930).

Článek

"Na svatbu mě pozval jeden kamarád, který byl opravdu dobrý, ale jen do té doby, než začal chodit s dívkou, kterou si teď bere. Pozvali mě sice na svatbu, ale mě se tam nechce," vysvětlil znechucený Brit, který je znám jen pod pseudonymem twinkly dog.

Nabídka zaujala

Prý již obdržel asi čtyřicet nabídek. Původní cena dvaceti liber (asi 900 korun) se vyšplhala na 220 liber (necelých 10 tisíc korun).

Tři jiné osoby, které jsou na stejnou veselku rovněž pozvány a pohrdají jí, prohlásily, že rovněž o jejím odprodeji uvažují. Doufají, že nalákají na luxusní čtyřhvězdičkové restauraci, kde se svatba má konat, a na honosný večírek, který má následovat.

Reklama

Související články

Biskupové prosazují svatbu přes internet

Dva biskupové dánské státní evangelicko-luteránské církve navrhli, že by se právní stránka uzavírání manželství mohla napříště odvíjet prostřednictvím...

V den svatby pospíchal na transplantaci srdce

Steven Dulka z Detroitu získal dvě srdce během jediného dne. První patří jeho milující novomanželce, druhé mu lékaři transplantovali přímo v den jeho svatby,...

Výběr článků

Načítám