Hlavní obsah

Sněhulák s obřím penisem obveselil řidiče na Plzeňsku

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Při průjezdu obcí Koterov u Plzně se ve čtvrtek ráno naskytla neobvyklá podívaná, která způsobila dopravní kolaps. Řidiči tu nepřibržďovali kvůli policejním radarům či náledí, nýbrž kvůli sněhulákovi na návsi, který ztělesňoval dílo eroticky zaměřeného autora. U ledového mužíka v životní velikosti totiž dominoval nadživotní penis.

Foto: Milan Haluška
Článek

Sněhový naháč přitahoval zraky většiny řidičů, kteří zpomalovali nebo dokonce zastavovali, aby si fešáka detailně prohlédli. Nejzvědavější automobilisté vystupovali z aut a sněhuláka s obřím penisem zvěčňovali svými mobilními telefony.

"No to je síla, nic takového jsem ještě neviděl," reagoval jeden z řidičů a sněhuláka si fotil ze všech stran. Rovněž děti, které se ráno ubíraly na školní autobus, byly sněhulákem potěšeny.

. : Muž si fotí sněhuláka s obřím penisem pomocí mobilního telefonu.

Žena, která zrovna kolem  procházela, dělala, že jí vyvinutý sněhulák nezajímá. "Dejte mi s tím pokoj, já mám jiné starosti, než tady očumovat takové prasečiny," odsekla  asi 40letá žena.  

Autor neznámý

Postavu sexuální mlátičky vytvořil neznámý autor v noci. Nikdo z oslovených starousedlíků ale netuší, kdo je tím mistrem.

Podle psychologa Karla Havlíka jde zřejmě o recesistu, který je pravděpodobně i sexuálně neukojený.

"Tahle věc upoutá pozornost chlapů i žen a logicky to odvrací koncentraci  řidičů. A to může přetrvávat ještě během další jízdy, kdy řidič na to myslí nebo se o tom baví se spolujezdcem," reagoval Havlík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám