Hlavní obsah

Sexuálně nejnáruživější ženy Hollywoodu

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý svou image a kariéru buduje jinak. Některé hvězdy si jdou za svým usilovnou prací a sebevzděláním, jiné si vše ulehčují nejrůznějšími skandály či svou rolí sexuální dračice.

Článek

Pamela Andersonová (44 let)

Původně dívka Playboye, která díky svým lechtivým fotkám na sebe upozornila tvůrce kultovního seriálu Pobřežní hlídka. Prohlašuje o sobě, že měla vždy slabost pro zkažené muže, což potvrdila i manželstvím s muzikantem Tommym Lee, který na ni několikrát vztáhl ruku. Jejich manželství proslavilo domácí video s jejich sexuálními hrátkami. Na internetu bylo zveřejněno v roce 1998 a stalo se doslova hitem.

Pamela si zakládá na svých sexy křivkách, ale i na pověsti nymfomanky, která je na sexu doslova závislá.

Foto: Profimedia.cz

Kultovní červené plavky prý má Pamela uloženy v šuplíku, ale obléká si je jen při zvláštních příležitostech.

Foto: Profimedia.cz

Pamela

Foto: Profimedia.cz

Pamela

Foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová

Carmen Electra (39 let)

Další hvězda, kterou proslavil Playboy a seriál Pobřežní hlídka. Pro pánský magazín pózovala dokonce pětkrát a stala se tak sex symbolem 90. let. Několikrát se nechala slyšet, že na sex myslí každých dvacet vteřin. "Je to tak silné, že musím přestat i v ten okamžik pracovat." Velice ráda se přiznává ke své vášni - sledování porna a pak také striptérek, jejichž dokonalým tělem je prý přímo fascinována.

Foto: Profimedia.cz

Carmen Electra

Foto: Profimedia.cz

Dokonalá postava Carmen zůstala dodnes

Lindsay Lohanová (25 let)

Dětská hvězdička, která má za sebou skutečně velmi rušný život. Kromě hereckých výkonů na sebe čím dál častěji upozorňuje nejrůznějšími skandály. Mezi ty sexuální patří například příběh z léčebny, kde se v roce 2007 zotavovala ze své drogové závislosti. Byla přistižena při sexu s dalším pacientem na záchodcích. Poté prý drogy a alkohol vyměnila za nekonečný sex. Není tedy divu, že získala ocenění Druhá nejlepší milenka Hollywoodu. O to zajímavěji pak znělo následné přiznání Lindsay k bisexualitě. Se svou bisexuální partnerkou žila s určitými přestávkami téměř dva roky. Následně se však vrátila k drogám, alkoholu i heterosexuálním vztahům.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanová

Eva Longoria (36 let)

Představitelka náruživé Gabrielle Solisové ze Zoufalých manželek prý svůj první skutečný orgasmus zažila ve svých 26 letech, a to s vibrátorem. Čím starší však je, tím kvalitnější orgasmy prý zažívá. Podle svých slov se nebrání lehčím sadomasochistickým hrátkám. Submisivní role s bezbolestnou podřízeností jí prý naprosto vyhovují.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoria

Jessica Simpsonová (31 let)

Sexy kráska, o které její ex-milenec John Mayer i po dvou letech po rozchodu prohlásil, že by prodal úplně vše, jen aby mohl strávit zbytek svého života sexem s ní. Sex s Jess je prý stejně náruživý a návykový jako kokain.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Simpsonová

Foto: Profimedia.cz

Jessica Simpson

Helen Mirrenová (66 let)

Prožila velmi bouřlivé mládí. Užívala kokain i další drogy a v posteli vystřídala nespočet partnerů, kteří se k ní ale ne vždy chovali uctivě. Byla i několikrát v mládí znásilněna. Přesto jí tyto otřesné zážitky sex nijak neznechutily. Netají se svými sexuálními choutkami ve stáří a jednou by o tom ráda napsala knihu. Tvrdí, že i sex po šedesátce může být velmi živočišný.

Foto: Profimedia.cz

Helen Mirrenová

Foto: Profimedia.cz

Helen Mirrenová v Excaliburu

Foto: Profimedia.cz

Helen Mirrenová se nebojí díky své dokonalé postavě svléknout ani po šedesátce.

Eva Mendesová (37 let)

Americká herečka s kubánskými kořeny se několikrát veřejně přiznala ke svým sexuálním zkušenostem. Prý měla sex ve všech 50 státech Spojených států. Manželství jí nic neříká, slova manžel a manželka považuje za nejméně sexy slova na světě.

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendesová

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendesová

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendesová

Pokud vás zajímají další náruživé hvězdy jako Marilyn Monroe, Paris Hiltonová, Madonna, podívejte se na přiložené video.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč se mužům líbí či nelíbí silikony

Podle odborníků neexistuje žena, která by byla se svým poprsím skutečně spokojená. Tak jako muži neustále řeší svůj penis, ženy se zaobírají svými ňadry...

Výběr článků

Načítám