Hlavní obsah

Sex ve třech patří mezi nejoblíbenější mužské fantazie

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži i ženy jsou v pohledu na skupinový sex, kam patří i ten ve třech, odlišní. Zatímco představa milování se dvěma ženami je pro mnohé muže tím nejlepším afrodiziakem, pro ženy je tato varianta nejméně schůdná. Stejně tak ne všichni muži si dokážou představit sex se svou partnerkou a ještě dalším mužem.

Foto: Profimedia.cz

K sexu ve třech vede nejčastěji touha jedinců po nepoznaném.

Článek

Za obavy pak nejčastěji může žárlivost, ale i strach z toho být horší než ten druhý. Jen málokterý jedinec se totiž dokáže ubránit otázkám: "Co když je lepší než já? Co když je pro něj mnohem více vzrušující než já?"

Samozřejmě pokud sex ve třech provozují lidé, kteří k sobě nic necítí a pouze vyhledávají vzrušení, pak může být i pro ženu milování s další ženou velmi atraktivní. Tak jako pro muže, když do hry vstoupí ještě jeden muž.

Problém může nastat v momentě, kdy jeden z mužských aktérů má bisexuální sklony. Pro výhradně heterosexuální muže můžou být doteky jiného muže naprosto neakceptovatelné.

U žen je to v tomto směru mnohem jednodušší. Ženám vzájemné doteky téměř nevadí, a pokud jde o muže, většina z nich dokonce touží sledovat dvě ženy s lesbickými sklony.

Sex ve třech může vztahu pomoci, nebo ho naprosto zničitVideo: Novinky

Jak předcházet trapasům a zbytečným traumatům

K sexu ve třech vede nejčastěji touha jedinců po nepoznaném. Nicméně dost často se stává, že představy výrazně předčí skutek, a to jak v negativním, tak pozitivním smyslu. Proto je dobré se na celou událost náležitě připravit.

V první řadě byste si s partnerem či partnerkou měli říci, co od celé akce očekáváte a co všechno jste ochotni si vzájemně tolerovat. Je důležité hned na začátku si stanovit jasná pravidla. Může se například stát, že to jeden z vás prostě nezvládne a určitě by vůči němu nebylo fér pokračovat bez něj.

Dále byste si měli rozmyslet, kde celou akci uskutečníte a jakým způsobem přizvete do svého lože dalšího jedince. Z psychologického hlediska je nejlepší začínat s někým zcela neznámým, nejlépe profesionálem. U něj hrozí skutečně minimální pravděpodobnost, že by narušil jinak fungující vztah. Nicméně v tom případě hrozí mnohem větší riziko pohlavně přenosných nemocí.

Nést veškerá rizika, která přináší sex ve třech, nezvládne každý a nelze ho za to odsuzovat. Naopak však nelze ani soudit lidi, kterým tento způsob milování vyhovuje. Každý vztah je o kompromisech a ústupcích. Jde jen o to nalézt vzájemnou souhru a porozumění.

Reklama

Související témata:

Související články

Muži se nechrání ani v nevěstincích

Muži, kteří navštěvují veřejné domy, jsou často vedeni touhou po sexuálním dobrodružství, touhou po změně nebo vybočení ze zažitého stereotypu. Často jim ale...

Výběr článků

Načítám