Hlavní obsah

Sex na veřejnosti se rozmáhá i v Česku

Právo, Radim Uzel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČR

V USA mají pohlavní styk v automobilu asi desetkrát častěji než v České republice. Milan Lasica jednou řekl, že je tomu tak proto, že "tých áut majú veľa". Já si naopak myslím, že je to způsobeno většími rozměry jejich interiéru.

Foto: Jan Řehounek

Zřícenina kaple Povýšení svatého Kříže.

Článek

Je tomu už pěkná řádka let, co nás navštívil jeden slavný americký sexuolog. A neméně slavný český sexuolog mu půjčil svůj automobil Škoda 120. Američan jenom nevěřícně zíral a pak prohlásil: "Pane kolego, to není auto, to je antikoncepční prostředek."

Italové jsou jiní kabrňáci! Premiér Silvio Berlusconi se nedávno přiznal ke svému mladistvému sexu ve Fiatu 500. Ale už před rokem otevřeli v toskánském městečku Vinci první parkoviště pro zamilované. Neláká tedy turisty jen na to, aby jim ukázalo rodiště slavného Leonarda da Vinci, ale také na to, že si mohou na místním parkovišti do sytosti užívat sexuálních radovánek.

Požehnání od církve

Mají tam k dispozici intimní osvětlení, automaty na kondomy a odpadkové koše po jejich použití. S narážkou na pověstnou indickou Kámasútru nazývají automobilový sex car-ma sutra. Dokonce i katolická církev udělila tomuto pohlavnímu styku kupodivu milostivé rozhřešení. Stanovila však jedinou podmínku. Okénka automobilu musí být zakrytá.

Neomlouvá ani stařecká zapomnětlivost. Doplatil na ni jeden 85letý milenec a jeho 74letá přítelkyně, kteří za soulož v autě s nezakrytými okny, navíc zaparkovaném poblíž školy, dostali dvouměsíční podmíněný trest.

Sex na pískovišti

Také v České republice se množí případy sexuální aktivity na různých neobvyklých místech. Pokud se tak děje v převlékacích kabinách obchodů s oděvy nebo v kostelních zpovědnicích, odbude se to většinou jen napomenutím.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Měli jste pohlavní styk na veřejnosti?

Horší je to už se souložením na místech zcela veřejných. Jen v poslední době obcovala rozvášněná dvojice přímo na náměstí v Ostravě-Porubě. Další na pískovišti panelového sídliště tamtéž. A jiná dokonce na rušné křižovatce ve Šternberku.

Trest za styk na pláži

Pokud však plánujete, že si užijete sexu na mořských plážích, pak vězte, že ve většině evropských zemí je tato přímořská sexualita trestná. Ve Španělsku můžete za soulož na pláži dostat pokutu řádově v tisících eur. V Portugalsku vás můžou zavřít i na několik měsíců. Německem raději jenom rychle projeďte a moři se vyhněte. Podle časopisu Bild tam můžete být za sex na pláži potrestáni odnětím svobody až do jednoho roku.

To v Chorvatsku jsou podstatně tolerantnější - dostanete pokutu od 25 do 150 eur. Nejlépe se ovšem daří milencům v Bulharsku. Tam prý tresty za plážový sex neexistují. Zodpovědní úředníci dokonce nabádají policisty k tomu, aby milencům domluvili a poradili jim, kde si nejlépe, přitom nerušeně zasouložit.

Anketa

Měli jste pohlavní styk na veřejnosti?
Ano
73,1 %
Ne
26,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2251 čtenářů.

Reklama

Související články

Sex na záchodě jen za zavřenými dveřmi

Z hlediska veřejnosti prý nelze považovat za pobuřující, když se někdo miluje na toaletě restaurace, ovšem jen pod podmínkou, že jsou záchodové dveře zavřené....

Výběr článků

Načítám