Hlavní obsah

Sex na záchodě jen za zavřenými dveřmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Z hlediska veřejnosti prý nelze považovat za pobuřující, když se někdo miluje na toaletě restaurace, ovšem jen pod podmínkou, že jsou záchodové dveře zavřené. Tak zní rozhodnutí italského soudu, který musel vyřešit pikantní případ švýcarského páru. Ten se stal loni v únoru v městečku Como.

Foto: Kateřina Konečná

Advent ve vile

Článek

Třiatřicetiletý muž a jeho o rok mladší přítelkyně strávili loni v únoru jedno hezké odpoledne v baru na centrálním náměstí v Como. Po dobrém jídle i pití si ale majitel baru všiml, že se dvojice nenápadně vytratila směrem k toaletám a že je tam už podezřele dlouho.

Nedalo mu to a vydal se milence hledat. Nalezl je na dámské toaletě, v údajně neslušné pozici a od pasu dolů svlečené. Dveře záchodu ale byly řádně zavřené, otevřel je až majitel baru. Švýcara to natolik rozčílilo, že ihned zavolal policii a na majitele lokálu si stěžoval.

Trest za rozbité dveře

Ten se ale také nedal a vzápětí podal trestní oznámení na švýcarskou dvojici za sexuální provokaci a přečin proti dobrým mravům na veřejnosti. Advokát pro Švýcara požadoval šestiměsíční a pro Švýcarku pětiměsíční trest odnětí svobody.

Městský soud vše pečlivě zvážil a nakonec rozhodl, že sex na toaletě restaurace není trestný, podmínkou ale je, aby dveře záchodu byly zavřeny. V tomto případě tomu tak bylo, a tak se švýcarská dvojice mohla radovat.

Přistižený muž se ale pokutě nevyhnul. Při sexuálních radovánkách totiž v rozčilení rozkopal záchodové dveře, za což pak podle soudu musel majiteli baru zaplatit náhradu škody ve výši 200 eur (asi 6200 Kč).

Hlasujte v anketě pod článkem:
Provozovali jste někdy sex na toaletě?

Anketa

Provozovali jste někdy sex na toaletě?
Ano
46,9 %
Ne
53,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2479 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Transvestité si vyžádali vlastní toalety

Studenti z technologické školy v Thajsku své kolegy - transvestity nechtěli ani na pánských, ani na dámských toaletách. Vedení školy proto nezbylo nic jiného,...

Výběr článků

Načítám