Hlavní obsah

Rozvedl se na letišti kvůli zpožděnému letu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIJÁD

Muž ze Saúdské Arábie se přímo na letišti rozvedl se svou manželkou, která trvala na svém a vyžadovala letět letadlem, které mělo třináctihodinové zpoždění. V úterý o tom informoval saúdskoarabský deník al-Yaum.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Manželé čekali uplynulý víkend od devíti hodin od rána až do jedenácti do večera na letišti Bisha na jihu království. Muž, jemuž se původně nechtělo tak dlouho čekat, navrhl návrat domů.   

List, který odcitoval výpovědi mužových příbuzných, napsal, že žena na čekání naopak trvala a v žádném případě nechtěla od svého záměru upustit. Odmítla se vrátit domů a letět další den jiným letadlem. Muže manželčina "vzpoura" rozčílila do takové míry, že přímo v letištní hale prohlásil rozvod.

V Saúdské Arábii mohou muži rozvodu docílit pouhou výpovědí, zatímco ženy, které chtějí manželství ukončit, si musejí počkat na oficiální rozhodnutí.

Reklama

Související články

Letmý úsměv na svatbě zničil manželství

Šlo jen o nevinný úsměv, a přeci dokázal zničit manželství dvou milujících se osob. Přelétl na svatebním obřadu, vykouzlila jej nevěsta a jeho příjemcem...

Výběr článků

Načítám