Hlavní obsah

Oženil se s nesprávným dvojčetem, žádá rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Obyvatel Rumunska požádal po letech soužití se svou ženou o rozvod. Omylem si totiž vzal za manželku nesprávnou ženu, která ve skutečnosti byla dvojčetem jeho vyvolené. Informoval o tom internetový server Daily Times.

Foto: archiv hradu
Článek

Vladut R. z Constanty vydržel s Monikou tři roky. Posléze prohlásil, že již dále nechce podstupovat neustálé utrpení, které prožívá.

Odhalil totiž, že jeho žena není tou pravou. Poznal, že miluje její sestru - dvojče Elenu. Do ní se zamiloval již před mnoha lety na výletě ve Francii, napsal rumunský deník Cuget Liber.

Nehoda vztah zpřetrhala

Tam se milenci dohodli, že se po návratu zkontaktují. Elena však poté, co prožila nehodu, potřebovala čas na zotavenou, proto se rozhodla, že s ním nebude dále udržovat spojení.

Mezitím už ale Vladut požádal Moniku o ruku, aniž by tušil, že žádá nepravou. Ta jeho nabídku přijala, aniž by mu prozradila celou pravdu.

Po letech se oba domluvili na rozvodu, aby se Vladut mohl vrátit ke své pravé lásce.

Reklama

Související články

Záliba ve vibrátorech zničila manželství

Manželství Theodora a Marie Popescuových z Rumunska po třech letech zkrachovalo. Ukázalo se totiž, že manželka vesnického učitele vášnivě sbírá vibrátory....

Výběr článků

Načítám