Hlavní obsah

Rady, jak zlepšit svůj sexuální život. Pokud možno hned

Novinky, Eliška Fischerová

Máte pocit, že je váš sexuální život na bodu mrazu? Zabředli jste s partnerem do rutiny? A už dávno si nepřipadáte sexy? Odborníci se shodli na šesti tipech, díky kterým posunete vaše milování na další úroveň. Dobrou zprávou je, že všechny rady můžete se svým partnerem vyzkoušet ještě dnes.

Foto: Profimedia.cz

Čas od času se stane, že milování nemá šťávu.

Článek

Čas od času se stane, že milování nemá šťávu. V takový moment máte dvě možnosti. Buď vše necháte při starém, nebo se pokusíte váš milostný život resuscitovat.

Pokud jste se rozhodli pro druhou možnost, můžete následovat jednoduché rady odborníků, které vašemu sexuálnímu životu dodají druhý dech.

Naučte se správně líbat

Protřelé páry často zapomínají, že líbání je kořením vztahu. Pokud je vám tento scénář povědomý, pak rychle oprašte svou líbací techniku. Podle studie zveřejněné v The American Journal of Medicine totiž líbání zvyšuje hladinu dopaminu v mozku, což je chemická látka stimulující touhu u mužů i žen.

„Před samotným líbáním můžete svým jazykem pomalu následovat rty vašeho partnera, případně jemně stisknout své rty,“ doporučuje sexuoložka Carol Queenová a dodává, že právě tyto hrátky připraví vašeho partnera na následné milostné dobrodružství.

Sedm tipů na slastnou předehru, která trumfne i samotné milování

Vztahy a sex

Uši jako nová erotogenní zóna

Může to znít neuvěřitelně, ale stimulace uší dokáže s pány hotové zázraky. Nebojte se pánské uši jemně okusovat, hladit je nebo lízat.

Stejně tak můžete partnera poškádlit a tiše se ho zeptat, jak moc se mu tyto hrátky líbí. Uvidíte, že mužské vyvrcholení na sebe nenechá dlouho čekat.

Nebojte se šourku

Pokud patříte k ženám, které se šourku vyhýbají jako čert kříži, pak je nejvyšší čas této oblasti věnovat pozornost. Důležité je pouze to, abyste postupovala jemně a vyhnula se případnému kousání nebo škrábání.

„Jemné sání, lehký stisk nebo hlazení šourku – to všechno jsou pohyby, díky kterým muž snadno dosáhne vyvrcholení,“ radí sexuální kouč Charlie Glickman pro Woman‘s Health Mag.

Samozřejmě, že se šourkem můžete mírně experimentovat. Glickman radí, abyste se šourku dotýkala konečky prstů tak, jako byste ze země sbírala ubrousek.

Pět málo známých erotogenních zón, které zvýší vaše potěšení

Vztahy a sex

Zaměřte se na krk

Pánský krk je stejně citlivý jako váš. Využijte této znalosti a během následujícího milování krk laskejte, líbejte a hlaďte. Odbornice na sex Emily Morseová radí, abyste mírně otevřenými ústy políbila zadní část krku.

„Kombinace tepla a jemné vibrace vyvolá v partnerovi příjemný sexuální pocit,“ dodává.

Věnujte pozornost jeho bradavkám

Věděla jste, že pánské bradavky jsou velmi citlivým místem? Pánové, kteří byli dotazováni v časopise Cortex, dokonce připustili, že bradavky jsou jedním z nejlepších sexuálních spouštěčů touhy.

Carol Queenová navrhuje, abyste v jednu chvíli sála partnerovy bradavky, a zároveň rukou stimulovala jeho penis. „Stimulace dvou erotogenních zón bude pro partnera velmi příjemná," říká sexuoložka.

Případně můžete svou pozornost věnovat výhradně bradavkám.

Nová forma slasti aneb Naučte se oddalovat orgasmus

Vztahy a sex

Neopomíjejte penis

Vzhledem k tomu, že žalud je protkán mnoha nervovými zakončeními, rozhodně byste ani v této oblasti neměla šetřit svou pozorností. Kromě klasického orálního sexu můžete vyzkoušet i odváženější techniky, které vašeho partnera příjemně připraví.

„Potřete si prsty lubrikačním gelem a následně je semkněte do písmene O. Dále jemně, a přesto intenzivně, klouzejte přes žalud,“ vysvětluje sexuoložka Carol Queenová.

Uvidíte, že se váš partner bude cítit jako v sedmém nebi.

Reklama

Související témata:

Související články

Erotické hračky pomáhají také léčit

Doby, kdy spousta lidí považovala erotické pomůcky a hračky za něco nemravného, výstředního, nebo dokonce zvrhlého, jsou už podle všeho pryč. Že lidem nebyly...

Důvody, proč partner ztrácí chuť na sex

Všimla jste si, že v posledních týden či měsících nejeví váš partner zájem o sex? Pak pravděpodobně cítíte mix frustrace, strachu a nejistoty. Není divu, vždyť...

Výběr článků

Načítám