Hlavní obsah

Radim Uzel: Feministická sexuální poradna nabízí jednu perlu na druhé

Právo, Radim Uzel

Pokud se chcete pobavit, podívejte se na internetové stránky www.feministky.com. Vždycky jsem si myslel, že v počtu nesmyslných tvrzení na internetu vede klerikální Hnutí pro život. Ale kam se naši náboženští fanatici hrabou. Pravým pokladem je sexuologická poradna.

Foto: Profimedia.cz

Muži jsou příčinou všeho špatného, tvrdí feministická poradna

Článek

Vede ji feministka Julie. Neradí ženám jen v intimních záležitostech, ale zasahuje i do jiných oblastí života. Nedávno třeba učinila výlet do dietetiky.

Impulz k tomu dodal dopis Martiny K. z Lipníka. Hlavním viníkem odporného dietního zvyku nejsou tentokrát muži, ale zemědělci. Co provedli? Nakoupili krávy. Ty začaly produkovat mléko. Zemědělci se ho teď zbavují tím, že nutí lidi, aby ho pili, i když je absolutně nezdravé. Martina navíc píše „začali produkovat“. Podmět je podle ní zřejmě: ten kráva.

„Informace o stravitelnosti mléka zfalšovali,“ rozčiluje se. „To bychom pili i hnis, kdyby nám řekli, že je zdravý?“ Za veškerou dezinformovaností prý vždy stojí muži.

Nízkokalorické spermie

A vzápětí je tu sexualita. „Muži se snaží ženám vnutit myšlenku, že spermie mají nízkou kalorickou hodnotu. Pokoušejí se zapůsobit na city dívek, které chtějí zhubnout.“ Mužům prý ale nejde o štíhlou linii, jde jim jen o ukojení chlípné touhy. Mužskou ejakulaci pak přirovnává k vyprazdňování vředu plného hnisu. Článek končí bojovně: „Bděte, nebo skončíte s vředem v puse!“

Poradkyně Julie jí přizvukuje. „Sperma se nezkazí, protože je zkažené už ve své podstatě. Však se někdy podívejte na pohlavní úd na obrázku. Nic kloudného z něj ani vylézt nemůže.“ Chudák Julie viděla zatím penis asi jenom na obrázku.

Originálně taky vysvětluje pojem kastrace. Cituji doslova: „Kastrace ženy se provádí tak, že skalpelem přeřízneme dvě trubičky, které vedou jakoby k vaječníkům, kde se tvoří samotná mimina. Sperma pak padá kamsi do vzduchoprázdna, kde se během několika hodin rozloží.

Tento zákrok se v chudších zemích provádí tak, že se pochva vylije sádrou a nechá zatvrdnout. Tady už hovoříme o stoprocentní kastraci. U mužů je pak zákrok jednodušší. Dochází při něm k odejmutí penisu a následné instalaci vývodu z močového měchýře. V chudších zemích se provádí pomocí sešití předkožky, aby se sperma či moč nedostala ven.“ Julie už neuvádí, jak ubožák v chudé zemi močí.

Masturbace je podle poradny sebeprzněním

Pravou perlou je článek Romany Konečné, předsedkyně Sdružení feministek ČR. Pozastavuje se nad vysokým počtem žen, které podléhají sebeprznění. Toto slovo naposledy používal můj dědeček v roce 1914. Klade si otázku „Proč se tak vysoké procento žen dotýká pohlavního orgánu, aniž by samy chtěly?“

Tušíte správně. Žena je k tomuto sebetrýznění donucena mužským protějškem. Tento sofistikovaný způsob ovládnutí žen se označuje jako znásilnění ženské osobnosti: Violation of Woman’s Personality. Zkráceně: VOWP.

Masturbace prý také negativně ovlivňuje ekonomiku státu. Masturbující jedinec je totiž roztřesený a nemůže funkčně vykonávat svoje povolání. Takže už konečně víme, odkud se vzala ta krize.

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Svatební noc je dnes pouhý mýtus

V roce 1896 uvedlo Národní divadlo v Praze hru Jaroslava Hilberta Vina. Pojednává o mladé dívce, která byla svedena a opuštěna. Když posléze najde hodného...

Výběr článků

Načítám