Hlavní obsah

Při sexu prý záleží hlavně na velikosti mozku

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SACRAMENTO

Muži mohou zapomenout na všechny metody zvětšení penisu, jimiž jsou emaily a internet zahlceny. Když se mluví při sexu o velikosti, mají prý odborníci na mysli mozek. Jeho kondice totiž uspokojení ovlivňuje nejvýrazněji. A naopak při smršťování vlivem stárnutí a účinků alkoholu či drog se pak výkonnost i potěšení z milování snižuje.

Článek

"Abyste mohli mít skvělý sex, musíte mít skvělý mozek," tvrdí psychiatr Daniel Amen z Kalifornie. Velikost a síla mozku vyžaduje, aby se člověk vyhýbal aktivitám, které působí jeho zmenšování, především užívání drog a pití alkoholu.

"Vypadá to tak,  jako by nikdo při sexu nestavěl mozek do středu pozornosti," dodal Amen s tím, že pohlavní orgány jsou při sexu jen prostředníky. Tak jako jsou oči orgány používané při čtení a jejich informace jsou zpracovávány mozkem. Stejně tak jsou pohlavní orgány jen dráždidly, které používá mozek ke svému uspokojení. Orgasmus pak vzniká v pravém spánkovém laloku.

Doktor Amen sám udržuje svůj mozek v perfektní kondici a řadu testů provádí přímo sám na sobě. "Je mi 52, ale můj mozek je v lepší kondici než byl v 37. A také můj sex je mnohem lepší," tvrdí přední americký psychiatr.

Reklama

Související témata:

Související články

Při orgasmu ženy vypínají

Orgasmus pro ženy a jejich tělo znamená opravdu změnu. Mnoho oblastí mozku při něm doslova "vypne" - přestane na chvíli víceméně pracovat. Z nejnovější studie...

Vědci: erotika může narušit vnímání

Záběry, které zachycují násilí nebo jitří sexuální fantazii, zaměstnávají podle vědců z Vanderbiltovy univerzity v tennesseeském Nashville mozek déle...

Výběr článků

Načítám