Hlavní obsah

Před oltářem dala ženichovi košem, vzala si svatebního hosta

– DILLÍ

Indické nevěstě se podařil husarský kousek. K oltáři se vydala se svým plánovaným ženichem, ze svatební síně však již odcházela jako právoplatná manželka úplně jiného muže. Původní nápadník měl totiž obrovské požadavky na její věno, že raději vzala zavděk méně náročným svatebčanem.

Foto: Petr Mráček

Porta 2014 - Řevnice

Článek

"Od loňského září, kdy se mladí zasnoubili, požadavky ženichovy rodiny neustále narůstaly," postěžovala si nevěstina ovdovělá matka.

Na motorku neměla

Deník Indian Express napsal, že poslední kapkou do poháru hořkosti bylo, když jí ženich požádal, aby k věnu přidala motorku.

"Nejdřív tvrdili, že nic nechtějí, ale pak žádali zlato, peníze, nábytek a ve svatební den dokonce i motorku."

Nevěsta se rozlítila a svatbu hodlala zrušit. Zůstala by svobodnou, kdyby se ovšem nenašel nápadník z řad pozvaných hostů, který byl ochoten na poslední chvíli přijmout roli ženicha.

Jednadvacetiletá dívka nelenila a nabídku okamžitě přijala. Novomanželé hned po svatební noci zašli na policii, která jim má pomoci vymáhat věno, které už bylo předem vyplaceno rodině původního ženicha.

Reklama

Související témata:

Související články

Kněz vytrestal nedochvilnou nevěstu

Nevěsta, která se na vlastní svatbu dostavila s tří hodinovým zpožděním, se málem nevdala. Měla štěstí, trpělivý a zamilovaný ženich na ni počkal. Zato kněz...

Nevěstě spadla prsa, vyklubal se z ní muž

Šťastně ženatý čínský rolník po šesti dnech čerstvého manželství zažil rozčarování, když zjistil, že jeho choť je ve skutečnosti muž. Údajnou nevěstu, která...

Výběr článků

Načítám