Hlavní obsah

Přeceňovaná i nedoceněná místa pro milostné hrátky

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co člověk, to jiný vztah k sexu. Někomu stačí milování jednou týdně, jiný vyžaduje milostné skotačení každý den. Někdo nedá dopustit na milování v klidu domova, jiný zase vyhledává netradiční místa, která by dodala milování tu správnou atmosféru. Pokud patříte ke druhé skupině, máme pro vás několik informací ohledně specifikace takových míst. Některá jsou podle uživatelů nedoceněna, jiná naopak očekávané nároky vůbec nesplňují.

Foto: Profimedia.cz

Milování o svatební noci může být pro někoho třešničkou za právě dokončeným jedinečným dnem, ne všichni na to ale mají po celodenním shonu mezi příbuznými a hosty náladu nebo dostatek energie.

Článek

Na tom, že chcete s partnerem zkusit milování také někde jinde, než ve stereotypním prostředí domácí ložnice, není zas až tak nic špatného. Vždyť i v mnohých romantických filmech či seriálech se páry milují například na pláži, v bazénu, v letadle nebo třeba v autě.

A co naopak některé názory, že je nejlepší milovat se jen v klidu a pohodlí domova? Možná na tom něco bude, možná ne. Přinášíme vám některá vysvětlení nejen odborníků, ale i samotných "uživatelů", tak  jak je zveřejnil server Health.com, proč nejsou některá známá místa tolik úchvatná, jak se zdají, nebo proč jsou naopak jiná velmi podceňovaná.

Milování v přírodě

Nesplňuje očekávání: Pláž

Romantická schůzka na pláži, pozorování západu slunce a následné milování - scénka jako z červené knihovny. Ve filmu to možná vypadá docela dobře, ale v reálu je vše zcela jinak. Tak například, stačí malý závan větru a nejen písek, ale i deka, na které ležíte, nezůstane zcela jen tak bez hnutí. Po několikerém upravování vás tak může hnedle přejít chuť na další "akci".

Nehledě na to, že miniaturní zrníčka písku se při sebemenším pohybu mohou dostat i tam, kde opravdu nebudou mít s romantikou nic společného. Samostatným bodem je i fakt, že by vás z mnohých pláží za takové chování vyhodili a možná by na vás čekal i nemilý postih.

Nedoceněno: Stan v lese 

Patříte-li alespoň mezi částečné milovníky přírody, určitě jste už byli někdy pod stanem. Že vás v takovém prostředí ani nenapadly myšlenky na sex? Proč ne? Nejste-li zrovna ve společnosti mnoha lidí, kteří by mohli být vašimi "projevy" zaskočeni, není to až tak špatný nápad. Naopak, taková večerní romantika a následné tulení se k sobě v dostatečně velkém spacáku má taky něco do sebe.

Načasování

Nesplňuje očekávání: Milování o svatební noci

Milování o svatební noci sice může dát tomuto specifickému dni krásnou tečku, ne vždy se to ale povede. Naopak, po vyčerpávajícím dni, olíbání veškerého příbuzenstva, nadmíře tance, jídla a pití nemá mnohý novomanžel či novomanželka na nějaké hrátky ani pomyšlení. Pokud se tedy na takový výkon necítíte, není na tom nic špatného. Navíc, co jste neměli o svatební noci, můžete v klidu dohnat na svatební cestě.

Nedoceněno: Sobotní ráno

Nechce se vám v sobotu ráno ještě vstávat? Proč se nezkusit přitulit k partnerovi a užít si trochu té něhy. Může to být trochu jiné než klasická "rychlovka" večer před spaním. A že máte děti, kvůli kterým to není možné? Bude-li se vám chtít, nějak zařídit se to dá vždycky. Navíc, jestli jsou děti už trošku větší, tu chvíli se o sebe určitě postarají i bez vaší pomoci.

Rychlovka

Každého může někdy v životě přepadnout pocit či touha, že se musí v daném okamžiku pomilovat se svým partnerem. Proč by ne, ale co když není zrovna kde? I takováto delikátní situace se dá vždy nějak řešit.

Nesplňuje očekávání: Toaleta v letadle

Při krátké letecké vzdálenosti vás to možná ani nenapadne, ale co když letíte někam dál s partnerem či partnerkou a najednou vás přepadne nutkání milovat se? Možná ho zase rychle zažeňte. Nejen, že byste si situaci ve stísněném prostoru asi moc neužili, navíc by vaše pokusy mohly být nepříjemným pobavením pro veškeré osazenstvo v letadle.

Nedoceněno: Příležitost na večírku

Jste-li na večírku (například u známých) a přepadne vás ono známé nutkání, zkuste se s partnerem opatrně vzdálit a ukryjte se třeba v koupelně. Zde je mnohem větší prostor než například na toaletě, navíc máte možnost se ihned po sexu upravit. Nezapomeňte ale na malou drobnost, nechcete-li být přistiženi, raději pořádně zamkněte dveře.

Afrodisiaka

Nesplňuje očekávání: Med nebo šlehačka

Že jste už také někde viděli, jak žena potírá muži hrudník medem či šlehačkou, a pak tyto ingredience jemně slízává, aby dostala svého partnera do správného rozpoložení? Tak možná zůstaňte jen u toho sledování. Realita bývá zcela odlišná, výsledkem by mohlo být i to, že se k sobě s partnerem budete lepit mnohem víc, než byste chtěli.

Nedoceněno: Pikantní jídla

Kajenský pepř, kari, chilli papričky. To je výčet jen několika "zaručených" afrodisiak, která vás dostanou do nálady. Navíc pikantního jídla, které obsahuje takové přísady, sníte většinou méně. Nebudete tudíž tolik přecpaní jako po normální večeři a na laškování vám zbyde více energie.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám