Hlavní obsah

Prádlo nesmí být nudné, ale krásné a sexy

Novinky, Eva Urbanová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mužům se líbí ženy, které odhalují svou skrytou krásu, svou romantiku i temperament. Ženy, u nichž vévodí ve spodním oblečení luxus, svůdnost a erotika.

Foto: Jana Horáková

Judo víkend v Praze 23.-24.10.2010

Článek

Dokonalé prádlo svou krásou a výjimečností dovede zapůsobit často víc než oděv. A chceme-li být "chic", musíme držet krok i s touto módou. Málokterá oděvní součást působí tak sexy jako dobře zvolená podprsenka či korzet. Tvůrci dnešních módních trendů si dali na modelech pro nadcházející sezónu opravdu záležet. Možná nadešel právě teď čas popustit uzdu fantazii a začít trochu experimentovat.

V nabídce butiků a salónů nalezneme bohatou škálu nádherných rafinovaných krajkových a kombinovaných modelů, které jsou určeny nejen pro štíhlé, ale mohou je nosit i ženy plnějších tvarů.

Prádlo luxusních značek je příjemné, pohodlné, dobře se nosí a dodává pocit sebejistoty. Každý si může vybrat podle svého vkusu. Pro silnější postavy jsou podprsenky dostatečně pevné, dokonale vytvarované, se širšími zpevňujícími ramínky. Krása a kreativita současného modelového prádla dá plně vyniknout proporcím těla a žena se líbí nejen sobě, ale upoutá určitě i svého partnera. Co víc si přát!

Nové materiály

Největší a nejstarší tradici v oboru prádla má Francie. Nové kolekce francouzských návrhářů září důvtipem a jejich stále modernější pojetí posunuje hranice dokonalosti střihů, rozmanitosti barev a použitých dezénů.

Veškeré materiály obsahují lycru , která zvyšuje elastičnost a pohodlnost. Často se používají výšivky na tylu s vysokým leskem nebo polomatné, s našívaným zdobením. Velmi dekorativně působí bavlna kombinovaná s potištěnou síťovinou či ztenčená lycrová vlákna zdobená našitými aplikacemi.

Další z tradičních materiálů dobře nositelných je tkaná krajka, která v dvoubarevném provedení je ideální pro romantické a elegantní ženy. Vyniká lehkostí a vznikají z ní nádherné modely, které uspokojí i ty nejnáročnější. Materiály - speciálně tyly a síťoviny - jsou transparentní, jemné a působí velmi sexy. Podprsenky z průsvitných materiálů, často již nevyztužené, drží perfektně tvar. Je to dáno dokonalým střihem a novými technologiemi zpracování.

Temperament a něžnost

V barevnosti jde móda rychlým a odvážným krokem vpřed, aby uspokojila požadavky moderní ženy. Výbušnost, temperament, sex, ale i něžnost a elegance - to všechno jsou znaky naší současnosti. Tomu se podřizují i barvy modelů, podprsenek, korzetů, polokorzetů, různých stylů kalhotek a celých sérií spodního ošacení. Objevuje se černá, červená, odstíny fialové, temně zelené, dále pak růžová, bleděmodrá, bílá a řada dalších barev.

"Celá jedna kolekce Lisse Charmel je inspirovaná populárním filmem Moulin Rouge, a to jak stylem charakteristickým pro tuto dobu, tak i barevností. Jmenuje se Kankán a je provedena v barvě fialkové, žlutočerné a efektní černorůžové.

Černočervená kolekce téže značky se jmenuje Mata Hari podle legendární špiónky," říká vedoucí salónu Linda Cress paní Helena Konarovská. V tomto salónu naleznete luxusní francouzské prádlo tak věhlasných značek, jako jsou Nina Ricci, Lisse Charmel, Ravage, Millesia, Aubade, Simone Perélle a řadu dalších.

"Novým trendem jsou nevyztužené podprsenky z pružných materiálů či z vyšívaného tylu. Tvarují výborně prsa, jsou průhledné a velmi se líbí mužům. K dispozici jsou nejen pro štíhlé ženy, ale i pro ty, které potřebují větší a velké velikosti," pokračuje paní Helena.

Nebojte se ukázat víc!

Salón Linda Cress na svých pravidelných přehlídkách informuje ženy o žhavých novinkách a vysvětluje, jak postupovat a zvolit ty nejvhodnější modely a tvary. Přehlídky dokreslují speciálně pro tento účel vyrobené originální šperky, barevná boa, ozdoby vlasů a obuv.

"Ve spodním prádle tak jako ve všem jde vývoj rychle kupředu. Stále je něco nového. Chtěli bychom naše ženy naučit ještě více experimentovat a s větší odvahou nosit například nádherné korzety a polokorzety, které mají široké použití jak pro denní nošení, tak i k večerním a společenským příležitostem. Nebát se nosit prádlo v kombinaci se svrchním oblečením a poodhalit se, aby ještě více vyniklo," dodává Helena Konarovská, žena znalá svého oboru.

Světoví návrháři módních kolekcí spodního prádla pomáhají svou nápaditostí objevovat a zdůrazňovat krásu žen podle jejich představ a přání. A i když není prádlo tak úplně vidět, neznamená to, že musí být nudné. Nechť je svůdné, sexy a krásné.

Reklama

Související témata:

Související články

Centrum Chodov slaví páté narozeniny

Pražské centrum Chodov k oslavě svých pátých narozenin připravilo řadu akcí, které budou k vidění o třech následujících sobotách - vždy od 14 do 18 hodin.

Výběr článků

Načítám