Hlavní obsah

Centrum Chodov slaví páté narozeniny

Novinky, Ivana Kvasnicová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražské centrum Chodov k oslavě svých pátých narozenin připravilo řadu akcí, které budou k vidění o třech následujících sobotách - vždy od 14 do 18 hodin.

Článek

V sobotu 23. října zve na vystoupení finalisty Česko Slovenské SuperStar Bena Christovaa, proběhne zde autogramiáda Jiřího Babici k jeho nové knize Babicovy dobroty 2, autogramiáda fotografa Roberta Vana k jeho knize Kuchařka pro kluky. Na programu bude také degustace vína, ochutnávka různých pochutin, kuchařská show a mnoho dalších akcí.

Na 30. října je připraveno vystoupení Miro Šmajdy, finalisty Česko Slovenské SuperStar. Pro ženy je připraveno testování parfémů, což může být i hezká inspirace pro dárky na Vánoce. Pro milovníky zvířat předvede pes Honza vyhledáváni dro.

Na 6. listopadu, kdy akce končí, se chystá velkolepé finále. Vystoupí Martin Chodúr, vítěz Česko Slovenské SuperStar. Dále  je připravena módní přehlídka, ukázka prace asistenčních psů či autogramiáda Báry Nesvadbové a Natálie Kocábové k nové knize pohádek Tři maminky a tatínek. Představí se také řada pěveckých a tanečních souborů. Pro děti bude po celou dobu akce k dispozici narozeninový koutek, kde budou probíhat různé hry a soutěže.

Reklama

Výběr článků

Načítám