Hlavní obsah

Pozvání na drink zabírá nejlépe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Podle posledních průzkumů lze ženy či dívky nejsnadněji obměkčit pozváním na chutný nápoj. Námluvy mají podle internetového zpravodajství Ananova největší naději na úspěch při vyslovení jednoduché věty: "Dáš si se mnou něco k pití?"

Foto: Daniel Dostrašil

Fragment z pozvánky na silvestrovský večer klubu Exit, RC Srdíčka a Jednoty bratrské konaném v multifunkčním sále Jednoty bratrské v ulici J.Kociana.

Článek

Mezi pěti nejúspěšnějšími frázemi při "balení" se umístily: "Dáš si se mnou něco k pití?", "Ještě mě moc neznáš, ale já jsem o tobě snil celou noc", "Bolelo to, když jsi spadla z nebe?", "Mohu tě pozvat na drink nebo stačí, když zaplatím?" a konečně - "Věříš v lásku na první pohled nebo mám kolem tebe ještě jednou projít?"

Pokud chce muž udělat dojem, měl by se podle britského deníku Daily Express držet osvědčených receptů. Z výsledků průzkumu provedeného na vzorku 1000 mladých lidí vyplynulo, že je lepší být upřímný a diskrétní než se za každou cenu snažit o vtip a originalitu

Mezi prokazatelně nejnevhodnější věty totiž patří: "Jak máš nejraději vajíčka? Oplodněná?", "Tohle tělo za pět minut odchází, tak se s ním zavčas pořádně seznam" anebo "Tvé svršky by na podlaze mého pokoje vypadaly náramně."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám