Hlavní obsah

Pozvání na drink zabírá nejlépe

– LONDÝN

Podle posledních průzkumů lze ženy či dívky nejsnadněji obměkčit pozváním na chutný nápoj. Námluvy mají podle internetového zpravodajství Ananova největší naději na úspěch při vyslovení jednoduché věty: "Dáš si se mnou něco k pití?"

Foto: Daniel Dostrašil

Fragment z pozvánky na silvestrovský večer klubu Exit, RC Srdíčka a Jednoty bratrské konaném v multifunkčním sále Jednoty bratrské v ulici J.Kociana.

Článek

Mezi pěti nejúspěšnějšími frázemi při "balení" se umístily: "Dáš si se mnou něco k pití?", "Ještě mě moc neznáš, ale já jsem o tobě snil celou noc", "Bolelo to, když jsi spadla z nebe?", "Mohu tě pozvat na drink nebo stačí, když zaplatím?" a konečně - "Věříš v lásku na první pohled nebo mám kolem tebe ještě jednou projít?"

Pokud chce muž udělat dojem, měl by se podle britského deníku Daily Express držet osvědčených receptů. Z výsledků průzkumu provedeného na vzorku 1000 mladých lidí vyplynulo, že je lepší být upřímný a diskrétní než se za každou cenu snažit o vtip a originalitu

Mezi prokazatelně nejnevhodnější věty totiž patří: "Jak máš nejraději vajíčka? Oplodněná?", "Tohle tělo za pět minut odchází, tak se s ním zavčas pořádně seznam" anebo "Tvé svršky by na podlaze mého pokoje vypadaly náramně."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám