Hlavní obsah

Posluchač vyhrál hodinu rozkoše s lepou děvou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO DE CHILLE

Posluchači rozhlasových stanic mohou vyhrát rozličné dárečky, které příjemně potěší. Chillské rádio Paulina pojalo obdarovávání po svém a výhercům slibovalo radostnou hodinku s dámskou společnicí v hotelu.

Foto: pořadatel

plakát Fírfest 2013

Článek

Rádio Paulina v úterý za ranního rozbřesku odvysílalo svou první relaci, jež slibovala více než lákavou odměnu pro muže, který se do studia dovolal jako první. Výherce měl totiž strávit celou hodinku ve společnosti přitažlivé slečny, napsal list El Mercurio.

Mohl si vybrat

Lační pánové ihned rozžhavili dráty a telefonní linky radiové stanice byly v rekordním čase přetížené.

Štěstí se nakonec usmálo na třiadvacetiletého mladíka, který si svou společnici mohl dokonce vybrat z osmi krásných kandidátek. S Denissou, která asi nejvíce odpovídala jeho vkusu, skutečně v nejbližších dnech prožije plných 60 minut v soukromí. Zda si budou spolu jen povídat, nebo se seznámí i intimněji už výherce televizní stanici TV5 neprozradil.

Rádio není hodinový hotel

Obrovský úspěch nové relace se měl opakovat také ve středu, ale k lítosti posluchačů se tak již nestalo. Vedení rozhlasu totiž eroticky laděné vysílání z programu vyřadilo. Podle slov majitele rádia se prý neshodovalo s vytyčenými cíli stanice, k nimž patří především informovat a bavit, nikoliv nabízet sexuální služby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám