Hlavní obsah

Porno má pandu přimět k chuti na styk

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WOLONG

Samička pandy Hua Mei dostává v současnosti lekce pořádného sexu. Jihočínská stanice ve Wolongu ji tak chce přimět, aby dostala chuť počít potomka, proto jí zoologové promítají nahrávky s pohlavním aktem stejného živočišného druhu.

Foto: Vratislav Konečný

Celkový pohled na hrad, z auta zaregistrujete jen nezvyklý skalní blok na obcí

Článek

Hua Mei se narodila v roce 1996 v zoologické zahradě v San Diegu. Dosud neměla příležitost zúčastnit se páření ostatních pand. Přitom je to nejobvyklejší způsob, jak se zvířata učí plodit mláďata.

Bude si moci vybrat

"Věříme, že tím v ní probudíme rozplozovací pud a docílíme, aby si do konce března našla partnera, s nímž by chtěla počít potomka," uvedl náměstek ředitele wolongské stanice Wei Rongping a dodal, že stejnou metodu již několikrát úspěšně aplikovali.

Hua Mei si prý bude moci vybrat z několika samců ve věku od deseti do patnácti let.

Reklama

Související témata:

Související články

Číňané chrání pandy

Čínská vláda se rozhodla zdvojnásobit chráněné území, kde volně žijí pandy. Nové rezervace vzniknou v horách Čching-ling, kde volně přežívá dvacet procent...

Pandy mají své sušenky

Majitelé své čtyřnohé miláčky již dávno nekrmí zbytky od oběda, ale dopřávají jim zvláštní potravu pro psy či kočky. Speciální paštičky pro chlupaté hlídače...

Výběr článků

Načítám