Hlavní obsah

Po rozvodu žádá Číňanka práva na psa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Obyvatelka Číny, která se nedávno rozvedla, už sice nechce ani vidět svého exmanžela, zato by se ráda stýkala se svým psem. Obrátila se proto na místní soud.

Foto: Alena Lochmannová

Peníze budou využity také na další úpravy a napojení stávající sítě cyklotras.

Článek

Žena z města Nanjing v provincii Jiangsu se v lednu rozvedla se svým manželem, který se stal jediným majitelem čtyřnohého miláčka, psíka Gougou.

Ačkoliv exmanželka ani v nejmenším netouží po setkání se svým bývalým mužem, svůj bývalý domov by ráda navštěvovala, a to právě kvůli roztomilému chlupáčovi, jehož přítomnost jí velmi chybí. Bez něj prý nemůže žít, napsal internetový server Ananova.

Exmanžel ji však nikdy dovnitř nepustil nebo před ní psa schoval, proto se rozhodla řešit spor soudní cestou. Doufá, že ji tribunál přiřkne právo pravidelných návštěv, jako tomu bývá v případě dětí.

Reklama

Související témata:

Související články

Ital musí po rozvodu platit i na psa

Ital, který se rozvedl se svou manželkou, bude muset platit alimenty nejen na své děti, ale rovněž na svého psa. Rozhodl o tom italský soud, napsal ve středu...

Novomanžel opustil ženu z lásky ke psovi

Obyvatel Kambodže, který teprve nedávno vstoupil do manželství, se své ženě vyznal z lásky k psímu miláčkovi. Vyvrcholením vyznání lásky bude rozvod.

Výběr článků

Načítám