Hlavní obsah

Záletného muže prozradil upovídaný papoušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEL AVIV

Muže z Izraele stál mluvící papoušek rozvod. Pták totiž jeho manželku oslovoval jménem jeho milenky. Vyvolávat slova a jména ho přitom naučil sám.

Foto: HZS Zlínského kraje

Hasiči opravovali střechy a odklízeli popadané stromy.

Článek

Manželčino podezření, že je podváděna, postupně rostlo od doby, kdy ji papoušek začal doma vítat za použití cizího jména. Najala si proto soukromého detektiva, aby záhadě přišel na kloub, napsal ve čtvrtek izraelský list Maariv.

Detektiv začal muže sledovat. Pořídil pár kompromitujících snímků, které posloužily jako důkaz u rozvodového soudu. Je z nich jasně čitelné, že manžel svou ženu podváděl. Fotografie rovněž dokazují, že jeho milostným záletům papoušek asistoval. 

Žena muži prý nikdy neodpustí, zato už prominula papouškovi, napsal list. Ponechala si ho a neprodleně začala s výukou novým pozdravů. Jakmile se u ní doma objeví její exmanžel, uslyší od ptáka stroze: ahoj a na shledanou.

Reklama

Související témata:

Související články

Letmý úsměv na svatbě zničil manželství

Šlo jen o nevinný úsměv, a přeci dokázal zničit manželství dvou milujících se osob. Přelétl na svatebním obřadu, vykouzlila jej nevěsta a jeho příjemcem...

Výběr článků

Načítám