Hlavní obsah

Německý úřad práce nabídl ženě místo v bordelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Nezaměstnaná 25letá Berlíňanka se dočkala. Obálka, jež právě vytáhla z poštovní schránky, přišla z pracovního úřadu. Konečné jí dají práci! Vše znělo slibně: Hledáme pomocnici na baru. Nadšení ale vyprchalo ihned poté, co si mladá žena "proklepla" možného zaměstnavatele na internetu. Adresa totiž patřila jednomu z mnoha bordelů v Berlíně.

Foto: Katka Pechová

ukázka Zumby

Článek

"Horké polibky, něžné, i drsné masáže či hromadný sex," - pro někoho slibná nabídka ženu vůbec neokouzlila. Naopak. Vyvolala jeden z největších skandálů ve městě, konkrétně na "hřešícím" úřadě práce. Poškozené ženě se na konec omluvil samotný ředitel pro všechny tyto instituce v Berlíně.

Proč se každý diví?!

"Je nám to líto. Ovšem nenapadlo nás uvažovat nad tím, co je nemorálního na zaměstnání barmanky ve veřejném domě," uvedl pro deník Tagesspiegel Olaf Möller. "Proč si každý myslí, že jsme tu nabídku zaslali s dvojznačným vzkazem," podivoval se dále upřímně. "Kdybychom chtěli zprostředkovávat na našich pobočkách prostituci, udělat to můžeme. Zákon nám v ničem nebrání. Neděláme to však z etických a morálních důvodů," dodal Möller.     

Žena nabízené místo nepřijala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám