Hlavní obsah

Největším benefitem silikonů je podle průzkumu lepší milostný život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austin

Jen málokterá žena je spokojena se svými ňadry. Proto stále více žen navštěvuje plastické chirurgy. Ať už touží po zvětšení či modelaci ňader, nelze jim to zazlívat. Získané sebevědomí pak dokáže ženě zcela změnit život. Podle amerických vědců se to nejvíce ukazuje v sexuální aktivitě. Jednašedesát procent žen má po zvětšení ňader více sexu a navíc sedm z deseti žen je i více spokojeno s kvalitou svého pohlavního života.

Foto: Profimedia.cz

Ženy jsou po zvětšení ňader mnohem sebevědomější.

Článek

„Z průzkumu vyplynula nepříliš překvapivá data. Já sám vidím, jak se ženy změní, jak jinak se oblékají a jak jinak chodí, když si nechají zvětšit prsa. Z mého osobního pozorování mohu říct, že jsou ženy po operaci mnohem sebevědomější a je také zřejmé, jak toto sebevědomí mění a zlepšuje různé aspekty jejich životů,“ tvrdí docent Andrew P. Trussler z University of Texas.

Sebevědomí je přitom velmi důležité, aby se žena uvolnila. A plné uvolnění je zase důležité, aby se žena řádně vzrušila, zvlhčila a později dosáhla orgasmu. Z texaské studie vyplývá, že sedm z deseti žen po této plastické operaci prožívá skutečně zlepšení sexuálního života, a to v mnoha ohledech. A nejde přitom o to, že by z prsů měli větší potěšení jejich partneři. Důležitý je psychologický vliv větších ňader na ženu samotnou.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč se mužům líbí či nelíbí silikony

Podle odborníků neexistuje žena, která by byla se svým poprsím skutečně spokojená. Tak jako muži neustále řeší svůj penis, ženy se zaobírají svými ňadry...

Výběr článků

Načítám