Hlavní obsah

Narodila se jako chlapec, její přítel jako dívka

Američtí teenageři Katie Hillová a Arin Andrews si užívají parádní léto a chodí se hodně koupat. Mezi mladé páry skvěle zapadnou. Jenže ještě před několika měsíci tomu tak nebylo. Oba totiž podstupovali přeměnu pohlaví a čelili šikaně a úšklebkům. To, že spolu mohou randit a vzájemně se podporovat, považují za zázrak.

Foto: Profimedia.cz

Katie Hillová a Arin Andrews

Článek

Katie se narodila jako Luke, zatímco Arin byl dívkou jménem Emerald. Už od dětství oba věděli, že nejsou ve správném těle. Jejich duše se identifikovala s opačným pohlavím.

Před dvěma roky oba začali brát pohlavní hormony, prošli řadou vyšetření a zahájili přeměnu pohlaví, díky níž se stali Katie a Arinem. Jejich původní jména a pohlaví byly smazány a v matrice nahrazeny těmi současnými. Pro úřady a podle rodného listu nikdy ani nikým jiným než Katie a Arinem nebyli.

Foto: Profimedia.cz

Zamilovaný pár

Arinovi teď díky hormonům narostla chrupavka v hrtanu a zhrubl mu hlas. Začaly mu růst také vousy a ochlupení na těle. Ale prsou se zbavit nemohl. „Nenáviděl jsem je, vždycky jsem měl pocit, že mi nepatří. Teď se konečně cítím pohodlně ve svém těle,“ pochvaloval si Andrews, jenž před pár týdny prošel redukcí prsních žláz a úpravou bradavek a dvorců.

„Teď, když jsem venku v bazénu nebo v posilovně, nikdo na mě nezírá a nezvedá obočí. Myslí si, že jsem chlap. Můžu chodit plavat bez trička. Můžu být normálním chlapem,“ pochvaluje si Arin.

Rozdíl nepozná ani odborník

Katie si nechala chrupavku v krku naopak vyhladit, aby přišla o mužný trn. A prodělala také přeměnu pohlavního orgánu. Z penisu a varlat jí vytvarovali vulvu a vagínu. „Nepozná to na první pohled ani odborník,“ tvrdí Hillová a lékaři s ní naprosto souhlasí.

Katie zažívala ve škole šikanu celé dospívání a zvláště ve chvíli, kdy oznámila, že je ženou. Arin změnil několik škol, nikde nebyli ochotní akceptovat, že je transsexuální. „Kvůli procesu přeměny pohlaví jsem přišel o jednoho z mých nejlepších kamarádů,“ tvrdí sedmnáctiletý mladík.

Hillová studuje na univerzitě, ale ani tam pro ni příliš pochopení nemají. „Na škole jsem měla nejprve hodně přátel, které jsem považovala za blízké. Pak se mnou najednou přestali mluvit. Myslím, že díky drbům zjistili, že jsem transsexuální, a je to na ně moc,“ postěžovala si dívka z Tulsy v Oklahomě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám