Hlavní obsah

Mužské lety v Japonsku mají u žen úspěch

– TOKIO
Novinky, Korzo/Plus

Japonské aerolinie se koncem loňského roku rozhodly přilákat více pasažérů z řad žen a připravily pro ně speciální lety. Na linkách mezi Tokiem a městem Mijazaki obsluhují urostlí, svalnatí a pohlední stevardi, kteří dámy náležitě opečovávají.

Foto: Techmania Science Center

3D Planetárium v Techmanii zařazuje od března na program nový krátký film, který s pomocí astronomů vytvořily samy děti.

Článek

"Mužské lety", jak se speciálním linkám začalo v Japonsku přezdívat, obsluhují prozatím čtyři stevardi ve věku od dvaceti do čtyřiceti let.

O pracovních úborech urostlých mužů se prozatím podle zástupce aerolinek Hiroshiho Yanagisawy jedná. Jednoznačně odsouhlaseny jsou prozatím pouze motýlky. Jestli budou svalnatá těla pokrývat pouze ony, nebo zůstanou aerolinie u klasických oblekových uniforem, se rozhodne podle zájmu cestujících.

Líbí se i mužům

Nad úroveň klasických služeb se každý z mužů cestujícím na začátku letu představí a nabídne jim společnou fotku.

"Pak následuje klasická nabídka nápojů a služeb, které jsou na palubách našich letadel běžným standardem," informoval Yanagisawa a dodal, že některé muže osobně zná a může zaručit jejich dokonalý vzhled.

"Jednoho z nich znám osobně. Je mu osmadvacet a musím uznat, že má atletickou, vskutku atraktivní postavu, která určitě potěší i nejedno mužské oko," uvedl zástupce aerolinií.

Mužské lety se prozatím těší velké oblibě, proto letecká společnost začne nasazovat pánskou obsluhu na všechny lety z Tokia do Mijazaki.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám